Megane 1 - Kaput Altı Keçesi Ne işe yarar ?

Sesi önler önlemesine de aracın içine gelen sese ne gibi bir faydası olur tartışılır. Dışarıya verilen ses ile ilgili olabilir...

malzeme kısmen ısı ve ses emer, dolayısıyla ses ve ısı izolasyonu içindir..:eyv özellikle dizel araçlarda... benzinlide lpg olursa takmakta fayda var, motor ızgara oluyor... :berbat:ütü

Kaputu sıcaktan korumak icin, benim vectrada kece ve turbonun okdugu yerde aliminyum folyo vardı

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tahminimce sadece ısı yalıtımı sağlamak için :) Ama sese faydası olup olmadığı tartışılır

Sesi Engellemek İçin Yapılır Bazı Araçlarda Bu Keçenin Üzeri Folyo İle Kaplanır, Motor Isı Yalıtımını Sağlamak Amacı İle :eyv

fayda var sesi hafiften azaltıyor, arabamda orjinalde yoktu serviste takdırdık ses biraz daha kesildi.
kaput boya cilasını ısıdan korumaya yardımcı ömrünü uzatır. takarsan faydasını görürsün gökhan:eyv

KONUYU KİTLİYORUM.
1.ısı (yüzde 70 oradanında tutar)
2.toz (yüzde 30 oradanında tutar)
3.ses (yüzde 5
oradanında tutar)

not: yüzdelikler tahminidir. herhangi bir bilimsel açıklaması yoktur:P

fayda var sesi hafiften azaltıyor, arabamda orjinalde yoktu serviste takdırdık ses biraz daha kesildi.
kaput boya cilasını ısıdan korumaya yardımcı ömrünü uzatır. takarsan faydasını görürsün gökhan:eyv
Bende Taktım gitti :eyv

Geri