Megane 1 Kalorifer sorunu

Ben istanbuldayım burda elektirikçiler fazla olunca fiyat düşük olur. göğüs tam söküldü ben yanındaydım. öyle aradan değişecek bir parca değil....ben hala ısıtma sorununu çözemedim...

inşallah çözülür hocam benim kaloriferde üflemiyordu elektrikçiye götürdüm ki içine fare yuva yapmış. Fare yoktu içinde ama sokakta ne kadar kağıt plastik eşya varsa getirip kalorifer tesisatına doldurmuş hehe

inşallah çözülür hocam benim kaloriferde üflemiyordu elektrikçiye götürdüm ki içine fare yuva yapmış. Fare yoktu içinde ama sokakta ne kadar kağıt plastik eşya varsa getirip kalorifer tesisatına doldurmuş hehe
Tesisati kemirdiklerini biliyordum lakin yuva yapip seyyar karavan olarak kullandiklarini ilkkez duydum[emoji3]

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

azda olsa su eksiltme yapıyor. acaba ondan olabilirmi. ustayada götürdüm oda arabaya bakıp duruyor acaba neden yapar diye....
peki rezistanstan olabilirmi tek kademe çalıştığı için . belki 2. veya 3. kademede çalışşa sıçak üfleyecek...4.kademede yüksek devirde üflediği için tam sıcak üfleme yapmıyor olabilirmi....bütün olasılıkları deniyorum...

bizim arabada aynı sorun var. peteğin içini temizledikten sonra biraz düzeliyor ama zamanla yine tıkanıyor ısıtma hiçbir zaman tam verimli olmuyor. lpg regülatöründen şüpheleniyorum kalorifer peteğine gidecek olan suyu kendine daha fazla çekiyor diye tahmin ediyorum petekte su debisi az olacağından ısıtmada az oluyor. lpg regülatörünün su giriş kısmına suyu yavaşlatacak birşeyler düşünüyorum daha denemedim. bunlar benim varsayımlarım zamanım olmadığından daha denemedim olur mu olmaz mı bilemiyorum. fanın hızının fazla etkileyeciğini sanmıyorum bizde 206 da var 4. kademede bile dehşet ısıtıyor 1 2 dk sonra kış soğuğunda ılığa alıyoruz. akrabamda da bi 206 var o da bizim araba gibi ısıtmıyor büyük ihtimal peteği tıkalıdır ama 2 mizin lpg kiti zavoli, ısıtan 206 nın lovato.

Son düzenleme:
olabilir, lpg ustalarına bi sormak lazım...

Geri