megane 1 K-tec Ram Charger Induction Kit

kendi sayfasının linkini maalesef vermiyor,Bu şekil bulabilirsin.
ana sayfayı aç,solda renault imgesine tıkla
sonra sırasıyla
*tuning shop
*megane1
*Luffilter
*offene ansaugungen
ve karşında,fiyatta 160'a düşmüş.

eyvallah abi buldum saol:)

Bu clio filtresi..Megane için kısa kalır haberiniz olsun..Tam panjur arkasına yerleşmez arada boşluk kalır gene motordan havayı çeker..

sitesinde megane 1 1.4 16v ve 1.6 16v diye yazmışlar..clionunkide var aynı şekilmiş baktım şimdi motorlar aynı sadece uzaklık farkı vardır belki meganın borusunu uzun yapmışlardır clionunkini kısa tutmuşlardır..bi araştırmak lazım bakalım.

Son düzenleme:
sitesinde megane 1 1.4 16v ve 1.6 16v diye yazmışlar..clionunkide var ama böyle kapalı kutu şeklinde değil..bi araştırmak lazım bakalım.

İkisine de olur farketmez zaten de tam panjura dayanmaz cliodauki gibi arada bi 3-4 cmlik boşluk olur..Aynı ürün bu..Eliftuningde clio için olanı var bakabilrsin ordan da..300 lira elif tuningde..

İkisine de olur farketmez zaten de tam panjura dayanmaz cliodauki gibi arada bi 3-4 cmlik boşluk olur..Aynı ürün bu..Eliftuningde clio için olanı var bakabilrsin ordan da..300 lira elif tuningde..

bakayim dur eliftuninge eyvallah:eyv

buldum eliftuningte ordan alınıp borusu uzatılabilir esasında...yurtdışından buraya gelmesi daha pahalı olur çünkü..

Geri