eyvallah kardeş birazdan gidiyorum parçacıya sanayiye yakın bir şirkette çalışıyorum zaten
arabayi zorla git gel hararet bi çiksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah kardeş birazdan gidiyorum parçacıya sanayiye yakın bir şirkette çalışıyorum zaten
slm
arkadaşım aracında klima varmı bilmiyorum ama. şayet yok ise veya söyleyeceğim sistemi yaptırabilirseniz yinede faydası olacağını düşünüyorum.
Ben kendi aracımda, içeriden fanı kendimin açabileceği bir fan düğmesi yaptırdım. Yoğun trafikte hararet yükselmeye başladığı sırada kendim açıyorum. Motor rahat, benim kafam rahat yıllardan beridir böyle kullanıyorum.
şunuda belirtmek isterimki; daha önceleri bu konu ile alakalı aynı şeyleri yazdığımda, formda, bunu onaylamayan arkadaşlar oldu. Ileriye doğru motorun, kurum bağlayacağını yazdılar. Fakat ben kullanıyorum. Yazan arkadaşlar haklı olabilir. Lakin conta yakmaktansa, kurum bağlamayı tercih ederim.
Kazasiz belasiz günler dilerim.
kardeş sorunun anlaşıldı bence depo kapağından. 5 TL parçacılarda satılıyor. Al Tak. Yada dene hava almaması için kapağın iç kısmına naylon poşet koyarak kapat kapağı ve hararetin yükselmesini bekle.
Eğer sorunun çözülürse bana dua etmeyi unutma
Evet tahmin ettiğiniz üzere problem yedek su deposu kapağındanmış değitirdim böylece sorun ortadan kalkmış oldu.
teşekkürler....