Sonunda istediğimi yapabildim. Hazır yeri bulmuşken tam olarak +lı - li 6 tane hat çektim. Maksat sigortalı ve güvenli olması. İleriki projeler için zemin hazırlığıda böylece tamamlanmış oldu.
1- Adaptif Dönüş Farı
2- Follow Me Home
3- Geri vitesle sağ ayna indirme
4- Bagaja sürekli 12V
5- Ön Kamera
6- Yedek Hat
Hattı nereden çekeceğim diye düşünürken bazı meganlarda akünün ön cam yolcu tarafında olduğu aklıma geldi. Hat nasıl geliyordu suyun içinden merak ettim. Sonuçta su direkt oraya gidiyordu. Tanıdığım 3 kişi vardı üçününkide benimki gibiymiş işime yaramadı. Akşam işden dönerken kırtasiyecinin önünde bir megane gördüm, durdum o da kırtasiyecinin çıktı kaputu açtık akü yolcu tarafında.

inceledim ve oradanda hemen torpido altına geçiş vardı. Gerisini resimlerle anlatayım.
Örnek araç

Torpido altından yukarı baktığınızda geçiş yerini görebiliyorsunuz.
Yukarıdan tornavidayı geçirdiğinizde alttan kılavuz kablo çekmek için tornavida ucunu kullanabiliyorsunuz.
Tornavida ucu
Kablolar
Hatlarımın hepsinin giriş ve çıkışlarına ne için kullanılacaklarını yazdım. Sonrası için büyük kolaylık.
Kablo salatası
Göründüğü kadar karışık değil
Kabloları tüylü bez bantla sarıp 3er 3er toplarken
Freze ile delik açımı
Aramama rağmen kablo geçit lastiği / gromet bulamadım daha doğrusu kimsenin isimlerinden haberi yok
Düz bir plaka aldım ve kendim kestim.
Kenarları zımparalama işi
Zımparalı hali
Kablo demetinin geçeceği delik çizildi
Deliği yan keski ile açıp zımparaladım
Tüm kablolarımı makaron hortumdan geçirdim.

Son düzenlemeler

Hazırladığım contayı silikonla yapıştırdım ve makaronların etrafına dikkatlice yaydım.
Ve yeni projelerimizi bekleyen tüm hatlarımızı firexe sarıp motorun yanına koydum.
Herekese iyi forumlar.