Megane 1 faz 2 mercekli xenon far

Farların yanal aydınlatmaları bana zayıf gibi geldi

fotoda öyle duruyor ama gerçekte orjinalinden daha iyi aydınlatıyor. açıkcası ürünün yorumlarından korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı. gerçeği artık ilk uzun yola çıktığımda belli olacak

Ben bu Junyan farları çok araştırdım. Çok kişiye sordum. Nitekim yorumlardan korktum ve almaktan vazgeçtim. F7R farlarına yöneldim :)

Ben bu Junyan farları çok araştırdım. Çok kişiye sordum. Nitekim yorumlardan korktum ve almaktan vazgeçtim. F7R farlarına yöneldim :)
ürün elime geçene kadar bende korkmuştum ama aydınlatması çok güzel eskiye oranla iki kat daha fazla aydınlatıyor. orjinal yüksekli motoru çalışır durumda ben açıkcası memnun kaldım. tek sıkıntı halojen mercek olduğu için kesilme çizgisi biraz yukarda onuda modifiyeyle düzelteceğim vizeye giderken farı söktüğüm zaman

Bu halde vizeden geçmiyor mu

Bu şekilde geçmiyor malesef, mecburen vizeye giderken orjinal farları takmak gerek...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic ugrasmaya degmez k zaman far karartirim daha iyi :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amacınız güzel görünüm ise far karartma daha mantıklı tabi ki. ama benim amacım önümü başkasına zarar vermeden daha iyi görmek olduğu için bu yolu seçtim. vizde sök tak işini göze aldım :) ama güzel görünsün diye değmez o zahmete tabi ki

Geri