Megane 1 faz 2 mercekli xenon far

Kardeşim farlara ne kadar ödedin ?
kargo dahil 395 tl 12 taksit. ancak elinde kalan son ürünmüş adamın aynı ürün başka firma ve sitelerde 450-600 tl arasında değişmekte almayı düşünürseniz iyice araştırma yapmanızı ve acele etmemenizi öneririm. dolar yükseldiği için 350 tl olan far bana 395 e geldi dolar düşünce fiyatlarda düşer büyük ihtimalle

kargo dahil 395 tl 12 taksit. ancak elinde kalan son ürünmüş adamın aynı ürün başka firma ve sitelerde 450-600 tl arasında değişmekte almayı düşünürseniz iyice araştırma yapmanızı ve acele etmemenizi öneririm. dolar yükseldiği için 350 tl olan far bana 395 e geldi dolar düşünce fiyatlarda düşer büyük ihtimalle
Anladım, teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bizim farların ortaya gelen uç kısımları farlar yanınca boş göründüğü için çok iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum, güle güle kullann :)

Anladım, teşekkür ederim bilgilendirmen için. Bizim farların ortaya gelen uç kısımları farlar yanınca boş göründüğü için çok iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum, güle güle kullann :)
teşekkür ederim :) kısmetse yarın yada yarından sonra montajını yapacağım kargo durumuna göre. sabahtan beri arıyorum bir sonuca ulaşamadım ön tampon nasıl sökülür bir bilginiz var mı? elim yatkındır ama yanlışlıkla tırnak vida filan kırmak istemem

evet o konuyu okumuştum, deneyip göreceğiz inşallah. aldığım far junyan far ve şimdi araştırdığımda kötü aydınlatıyor su alıyor filan gibi yazılar gördüm inşallah öyle olmaz verim alabilirim o kadar para verdikten sonra

evet o konuyu okumuştum, deneyip göreceğiz inşallah. aldığım far junyan far ve şimdi araştırdığımda kötü aydınlatıyor su alıyor filan gibi yazılar gördüm inşallah öyle olmaz verim alabilirim o kadar para verdikten sonra
Hiçbir şey olmaz sen kafana takma..

Ekli dosyayı görüntüle 13062Ekli dosyayı görüntüle 13061Ekli dosyayı görüntüle 13060Ekli dosyayı görüntüle 13064çalışmayı tamamladım tamponu sökmek tam bir ölümdü benim için toplamda 8 saat civarı sürdü aydınlatma tatmin edici oldu benim için far yükseklik motorunuda taktım sorunsuz çalışıyor. tek aklıma takılan konu kesilme çizgisi kesinlikle göz almıyor ama uzak mesafede sağ taraf göz alacak gibi duruyor. sizce kesilme çizgisi ve far ayarı nasıl?

hazır satılan angellerin aydınlatmasının kötü oldugunu duydum onun yerine far modifiyesi tercih etseniz daha iyi bi sonuc alırdınız çünkü merceği daha kaliteli tercih ederdiniz uzunlar merceksiz olurdu kısalar mercekli harika ki aydınlatması olurdu vizedende gecerdi sıkıntısı olmadan yeterki faryıkama olsun

şuan için aydınlatmam tatmin edici seviyede benim için ama kesilme çizgileri biraz bozuk gibi oda halogen mercege xenon taktığım için. aslında çıkma orjinal far alıp bi-xenon mercek takabilirdim ama bu şekilde tercih ettim belki seneye bunun merceğini bi-xenon orjinal mercekle değiştiririm

Geri