Megane 1 faz 2 mercekli xenon far

m.gokceoglu

Denizli , T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
öncelikle merhaba arkadaşlar. aracıma xenon far takmayı düşünüyorum ( amacım sadece iyi görüş ve aydınlatma ) ancak merceksiz çok fazla göz aldığı için kendi güvenliğim adına başkasını tehlikeye atmak istemem. sizce farımı mercek modifiyesi ile mi kullanmalyım yoksa orjinal mercekli far mı almalıyım. siz olsanız ne yapardınız. merceksiz kullanan ve memnun olan selektör yemeyen var mı ?Ekli dosyayı görüntüle 13047

konu hakkında bilgisi olanlar cevaplayacaktır ben olsam yenisini alır muayenede de eskileri takıp giderdim bir kolaylık olurdu

evet benimde düşüncemde o yönde, tam bilgim yok ama h7 ampül takıp gitsemde mercek olduğundan dolayı far yıkama isteyebilirler, ancak orjinal farı takıp gitsem sorun olmaz. şuan için tek sorun maddiyat. ikisi arasında yarı yarıya fark var neredeyse aklıma takılan diğer bir soru ise almış olduğum farın merceği tam düzgün bir aydınlatma sağlar mı?

kullanan arkadaşlar var ise sorunuza net bir cevap vereceklerdir :)

Merceksiz xenon kullanmayın, çok gözünü alıyor karşıdan gelenin.
Sitede var bir abi bixenon uygulaması yapıyor bence ona bir danışın. Çok güzel işler çıkartıyor

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

benimde gözümü alan merceksizlere olan tavrımdan dolayı aynı şeyi kendim yapmak istemiyorum bir başkasına. mercek modifiyesi yapacaktım ama forumlarda okuduğum kadarıyla vizede merceği sökmelerini istedikleri arkadaşlar olmuş bundan dolayı orjinal farımı modifiyeden vazgeçtim. bugün resimdeki farlardan sipariş verdim 4300K xenon kiti ile birlikte umarım istediğim sonucu elde edebilirim ilginiz için teşekkür ederim. ön tamponu sökmem gerekecek sanırım bilen arkadaşlar var ise bu konudada yardımlarını bekliyorum. kendim fotoğraf çekip bunun için konu açacağım inşallah bitirdikten sonra.

Hayırlı olsun o zaman. Fotoğrafları bekliyoruz

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

teşekkür ederim. en kısa sürede paylaşacağım

hayırlı olsun :)

Geri