Megane 1 Coupe Spor yay Tavsiye Ve öneri Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan g0rky06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar forumun heryerine atlıyorum artık coupe ve cabrio ön yaylar aynımıdır ?
koni amortisör aldık yay bulamıyorum. 4 lü takım almak da işime gelmiyor kafalama basacam yere cünkü.
olmadı amortisörleri satıp bu sevdadan vazgeçecem...

Coupe cabrio yayları aynıdır, ve meganeI serisi coupelerde yay sıkıntısı yok diye biliyorum...

fk çakmasıda kalmamış ellerinde yokmuş aramaya devam

fk çakmasıda kalmamış ellerinde yokmuş aramaya devam

bulursan haberım olsun :D yada hepımız toplanalım yurt dısından kım getırebılıosa getıttırelım :D mert yardımcı olur galıba bıze :D

artık FK türkiyeye getirmiyor olsa bende alacaktım hakkımızı kaybettik
bende bir hafta önce vogtland 4cm aldım çünkü artı birde amortisör alacaktım daha alçak olsa
ama yinede elime geçen parada amortisör işini halletmeye çalışacağım.

bulursan haberım olsun :D yada hepımız toplanalım yurt dısından kım getırebılıosa getıttırelım :D mert yardımcı olur galıba bıze :D

yurtdışından getirtmek astarı yüzünden pahalıya gelir eibach markaların çakmaları var onlara yöneliriz olmazsa :)

Arkadaşlar öncelikle aracımın ön yayları orjinal yaptım ama hiç güzel durmadı araba teraziye orantılandı ama acıkcası hiç sevmedim arabayı tekrar basıcam benden önceki sahibi ön yayları kestirmiş ama ben sağlıklı olduğunu pek düşünmüyorum
sizin önerileriniz nelerdir yay konusunda ....

Yok arkadas bakmadigim yer kalmadi. Bi yaya da 400 tl vermek isime gelmiyo. Bi bilgisi olan varsa bi haber verin arkadaslar ya.

Geri