Megane 1 Coupe Rölanti Sorunu ve Çözümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BamBam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ozaman MCK :D

Sorunun hallolmuş olmasına sevindim
Aramıza hoşgeldiniz.

Ankarada coupe bol..K4m de öyle..Bi akşam toplanınca sen de buyur gel..Bize bir irtibat numarası bırakman yeterlidir..
Bu arada geçmiş olsun ve hoşgeldin..
Sitede CoupErdi'nin de sorunu rolanti valfi..Onun da değişicek..Aynen senin dediğin sorunlar mevcut ondada..

Sizide ankara buluşmalarında görmek isteriz.Bu arada sadece conta fiyatları nedir?

Tekrar hoşbulduk.
Emme manifoldu contaları 30tl boğaz kelebeği contaları 40tl. Rölanti motoru sıfır orjinal serviste 400tl. Benim parçacı istanbuldan getirtmiş stoklamış orjinal sıfırını 175ten verdi.

Ankara'da buluşma varsa katılmayı isterim kesinlikle, hatta bu aralar varsa tanışırz güzel olur...

irtibat: tiasonpenthe@gmail.com
tel: 0505 734 47 46
Murat ÖZDEMİR

Tekrar hoşbulduk.
Emme manifoldu contaları 30tl boğaz kelebeği contaları 40tl. Rölanti motoru sıfır orjinal serviste 400tl. Benim parçacı istanbuldan getirtmiş stoklamış orjinal sıfırını 175ten verdi.

Ankara'da buluşma varsa katılmayı isterim kesinlikle, hatta bu aralar varsa tanışırz güzel olur...

Murat ÖZDEMİR

conta 40TL rolanti motoru nun fiyatını az önce sordum 225 TL

Tekrar hoşbulduk.

Murat ÖZDEMİR

her an bulusma olabılır genelde bulusuoruz.

Geri