Megane 1 Cam önü ızgarası kodu nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alp2873
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alp2873

Kayıtlı Üye
28-Giresun
arkadaşlar merhabalar,2001 model 1.4 16 valf megane 1 aracım için cam altında bulunan ve sileceklerin de üzerine oturtulduğu ızgaradan arıyorum fakat bir türlü bulamıyorum ayrıca bu parçanın oem numarasını bilen yada alabileceğim bir adres verebilecek olan arkadaş var mı acaba:sinirli

Moderatör tarafında düzenlendi:
7700834097 ve 7700834098

Arkadaşım çok teşekkür ediyorum

bu parçaya türkiyede 350 tl fiyat çekiyolar o da tek parçası ve bu melet 2 parça halinde ikisini almaya kalksak 500-600 tl tutuyor,aynı parça ebayda 15-20 euro ya satılıyor bu ebaydan alışveriş yapmak nasıl oluyor,daha önce bu gibi parça alan arkadaş var mı ?

Paypal EBAY ile ülkemizdeki anlaşmasını iptal ettiği için çoğu satıcı kredi kartını kabul etmiyor. Satıcıya öncelikle sorun, kabul ederse sıkıntı olmaz. EBAY iyidir, zaten gittigidiyor a ortak, sistem aynı sistem sorun olmaz. Ama bence ilk olarak Ankara OSTİM deki çıkmacıları bir arayın derim. Yetkili servis sadece torpido kapağı için üretimi olmadığı için özel üretim yaptırırız 500tl demişti, çıkmacıda kapak, kablo, kilit ve soketleri toplamda 100tl ye almıştım.

ostim iyi fikir hemen araştırıyorum sağolasın

Merhaba arkadaşlar,bahsetmiş olduğum megan 1 cam önü ızgarasını ostimde buldum 90 tl ye aldım ve aracıma taktım gayet iyi oldu,benimkinin alt tırnakları kırılmıştı bu nedenle cama tam oturmuyordu.Ostim fikrini veren arkadaşa çok teşekkürler

Geri