Megane 1 1.6 2001 Coupe Çalışma Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esdadas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esdadas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba, aracı 1 ay oldu alalı (2001 megane coupe 1.6 benzinli otomatik), orjinal anahtarı ile aracımı bazen 5-6 hatta 10 kez marşa basmamla zor çalıştırıyorum, geçenlerde yetkili servise gittim ve durumu izah ettim, usta her marşta çalıştırdı, ışık sönünce marşa bas çalışır dedi, bende aynı şekilde yapıyordum zaten ama orda her seferde çalıştırınca bendedir hata diyerek ayrıldım, ancak aracım yine aynı şekilde ışığın( GÖSTERGEDEKİ İMMOBİLİZER IŞIĞI) sönmesini beklememe rağmen 4-5-6 kez marşa basmamla anca çalışıyor, bujiler yeni, acaba ne gibi bir sıkıntısı olabilir_?

2001 megane 1 var, araba soğukken ben de aynı sorunu yaşıyorum hocam. Araba sıcakken hemen çalışıyor ama soğukken en az 2 kez marş vermem (birisi uzun olacak şekilde) gerekiyor. Sorunu özel servisim çözemedi. Elektrik değerleri falan normal dedi, bilgisayardan da bir şey çıkmadı. Bujiler ve marş motorundan şüpheleniyorum.

aracı yetkili serviste bilgisayara baglayıp baktılar, sonucta; marsa bastıgımızda atesleme yapan bir captur varmış ve o arızalanmıs, onu ve ona giren soketi degistiler sorun duzeldi. Ankara Altay Renault Yetkili servisi, FAİK USTA, cok bilgili ve becerikli bir usta, isinde cok iyi ve gereksiz harcamalardan kacındıran birisi, Ankara'daki herkese tavsiye ederim. Megane1 otomatik coupe

Bende sorun devam ediyor arkadaşlar. Araç soğukken sıralı sistemde çalışmıyor. Lpg tuşuna basılı çalıştırırsam sorunsuz çalışıyor araç, bir de sıcakken çalışma sorunu yok. Aylardır çözemedik sorunu. Marşın düzgün dediler, benzin pompası ve şamandırası değişti hala sorun devam ediyor.

benzin filtresinden de olabilir..

Geri