Megan3 dizel otomatik 80000 bakımı kaç lira?

Zincir bildigim kadari ile zarar gormesigi surece degismiyor. Arkadasin mercedeste vardi ona servis kopmadan mudahle etmiyoruz demislerdi. Yani zincir bu sonucta mercedes bunu titanyum kullanyor degil. Asagi yukari benzer metaryellerdir. Renault olsa da kisisel fikrim gorevini yerine getiremeyecek duruma kadar kullanilmasi gerekir. Yine bildigim kadari ile servisler periyodik olarak zincir degisimi yapmiyor. Size dort yilda bir degisecek diyen servis ya isin ticari boyutuna kacmis yada triger olarak dusunerek cevap vermis.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renault Servisinin birini aradım 1720 TL fiyat verdi. Bana biraz fazla gibi geldi. Birde Renault un gönderdiği Türk yapımı filtre varmış adını tam hatırlayamadım. Onlardan kullanırsak 1400-1500 civarı olur dedi. Özel serviste ne kadar tutar bu bakım.

Renault Servisinin birini aradım 1720 TL fiyat verdi. Bana biraz fazla gibi geldi. Birde Renault un gönderdiği Türk yapımı filtre varmış adını tam hatırlayamadım. Onlardan kullanırsak 1400-1500 civarı olur dedi. Özel serviste ne kadar tutar bu bakım.

Yari yariya bir fark olmaz ama daha dusuk olur. Eger yari yariya bir fatura cikartip orjinal malzeme kullanacagini soylerse de ya iscilik almayacak ya da yalan soylemis olur size.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Siz ne için aradınız servisi gerçekten değişim için mi yoksa sadece fiyat öğrenmek için mi? Çünkü zincir "er.tansel" beyin yukarıda belirttiğine göre kırılmadığı sürece değiştirmeye gerek yok demiş.

Siz ne için aradınız servisi gerçekten değişim için mi yoksa sadece fiyat öğrenmek için mi? Çünkü zincir "er.tansel" beyin yukarıda belirttiğine göre kırılmadığı sürece değiştirmeye gerek yok demiş.
Hocam benim araç 2014 Megane 1.5 DCİ EDC 80.000 km bakımında aşağıdaki liste var. Triger kayış mı zincir mi bilmiyorum. Aksesuar kayışı ya da eksantirik kayışı yazan triger değil mi? Ben bu bakımda ne yapılması gerekiyorsa diye sordum.
Yağ filtresinin değiştirilmesi
Hava filtresinin değiştirilmesi
Polen filtresinin değiştirilmesi
Motor yağ değişimi
Eksantrik kayışı ve makaraların değiştirilmesi
Aksesuar kayışı ve makaraların değiştirilmesi
Soğutma sıvısının değiştirilmesi
Fren hidroliğinin değiştirilmesi
Klima akışkanının kontrolü ve seviyesinin tamamlanması
Klima sisteminin temizlenmesi ve kontrolü

Hocam benim araç 2014 Megane 1.5 DCİ EDC 80.000 km bakımında aşağıdaki liste var. Triger kayış mı zincir mi bilmiyorum. Aksesuar kayışı ya da eksantirik kayışı yazan triger değil mi? Ben bu bakımda ne yapılması gerekiyorsa diye sordum.
Yağ filtresinin değiştirilmesi
Hava filtresinin değiştirilmesi
Polen filtresinin değiştirilmesi
Motor yağ değişimi
Eksantrik kayışı ve makaraların değiştirilmesi
Aksesuar kayışı ve makaraların değiştirilmesi
Soğutma sıvısının değiştirilmesi
Fren hidroliğinin değiştirilmesi
Klima akışkanının kontrolü ve seviyesinin tamamlanması
Klima sisteminin temizlenmesi ve kontrolü

Evet eksantrik kayışı triger. Sizdeki kayış, zincir değil.

Hangi yıl üretilen benzinli ve dizel meganların triger seti zincir acaba?

Bildiğim kadarıyla H4M/HR16DE motoru(CVT modellerde var sadece) zincirli. Geriye kalan K4M ve DCI motorlardakiler kayışlı.

Yetkili servis 1 Ay önce 2300 TL fiyat verdi, %20 indirim kapmyanyasıyla 1850'e geliyordu. Daha önce servis kaydı olmadığından parçaları kendim alıp dışarıda 850'e hallettirdim.

Yetkili servis 1 Ay önce 2300 TL fiyat verdi, %20 indirim kapmyanyasıyla 1850'e geliyordu. Daha önce servis kaydı olmadığından parçaları kendim alıp dışarıda 850'e hallettirdim.

Bu parça şanzımanla direkt alakalı olduğundan çok önemli kesinlikle serviste değiştirin diyorlar, sıkıntı yaşanmaması için, ama; sizde çok iyi fiyata taktırmışsınız. Takan servis parçaya ve işçiliğe garanti veriyor mu? Memnun musunuz peki, herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Son olarak çok oldu biliyorum ama bu servis nerededir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Geri