Arkadaşlar 80.000 km bakım ücreti serviste ne kadar? Özel serviste ne kadar tutar?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar 80.000 km bakım ücreti serviste ne kadar? Özel serviste ne kadar tutar?
Yag 5-30 elf
Yag hava polen mazot filitresi
V kayis
Triger kayış
Devirdaim
Orjinal parcalar
Ağustos ayinda parcalar 550 lira tutmuştu 190 lirada işçilik vermiştim
Sizin fren balatalari ne durumda bilemiyorum ama reppa marka önler 50 arkalar 30 lira.
Bu arada aracim 2012 Fluence 110 hp dizel
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Triger kayışı zincir ve bildiğim kadarıyla pahalı ama sizin araçtaki zincir değil galiba? Servis sadece bana otomatik triger kayışı için 1.750 tl fiyat çıkarmıştı 4 ay önce.Aracım 2015 megane 3 benzinli otomatik bu arada
Benzinli otomatik CVT, yani H4M/HR16DE kodlu motorlarda zincir mevcut. 200.000-250.000 km arası ömrü var.
Büyük ihtimalle diğer fluence/megane araçlarda bu şekilde gördükleri için kayış olarak düşünmüştürler, zincir olduğunu bildiklerini sanmıyorum. Bizim H4M/HR16DE motorlarına yabancılar çünkü yetkili servisler. 200.000'e kadar zincir ses yapmadığı sürece herhangi bir değişime gerek yok.Servisin dediği 4 yılda bir değiştirmeniz gerekiyor. Zincir özelliğini kaybediyor diyorlar. Km ile ilgili zaten benim aracım 30.000 de olduğu için sorun yok ama işte servis hangisi önce dolarsa diyor. Sizin tecrübeniz varsa paylaşmanızı rica edeceğim.
Bende sizin gibi biliyorum ama işte servisler çok sağlıklı bilgi vermiyorlar. Forumda değiştiren arkadaş var mı acaba trigeri zincir olupta paylaşabilirse sevinirim.Birde otomatik vites araçlarda yağ değişimi yapılıyor mu?Büyük ihtimalle diğer fluence/megane araçlarda bu şekilde gördükleri için kayış olarak düşünmüştürler, zincir olduğunu bildiklerini sanmıyorum. Bizim H4M/HR16DE motorlarına yabancılar çünkü yetkili servisler. 200.000'e kadar zincir ses yapmadığı sürece herhangi bir değişime gerek yok.