Megan2 kapı döşemesi sökme

bu sesin torpitonun altındakı plastık takozların sıcak soguk farkından sertlesmesiyle olustuğuynu düşünüyorum beyaz eşya köpüklerininden silgi büyüklüğünde siyah bant ile sarıp cam ile torpidonun birlestiği yere sıkıştırmak suretiyle kestim 2 kenar bölgeye ve bir orta bölgeye uygulayınca sorun kalmadı ama zamanla köpükler canlılığını kaybedip gevseyince yenilemek lazım.. silgiyle denedim yaz sıcağında eriyip parcalandılar. köpük yerine dagılmayan plastık takozda olabilr.

o bölgede cam dibindeki siyah süngerin aynısını sanayide bir rekorcu da bulup (büyük araç kapı fitilleri olarak satılıyordur) değiştirdikten sonra orta konsol kapağı ile cam arasına dibe sıkıştırdığım siyah silgi 4 senedir duruyor sorunsuz hihi

o bölgede cam dibindeki siyah süngerin aynısını sanayide bir rekorcu da bulup (büyük araç kapı fitilleri olarak satılıyordur) değiştirdikten sonra orta konsol kapağı ile cam arasına dibe sıkıştırdığım siyah silgi 4 senedir duruyor sorunsuz hihi

ben silgi kullandım güneş ısıttıkca sertleşip bölünde parçalandı senin silgiler kaliteli demekki :)

Geri