Megan RS mp3 çalar ve 6'lı cd Changer satılıktır.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı satışlar kardeşim...:eyv

Hayırlı satışlar murat abi

Hayırlı satışlar Murat kardeşim.:eyv

Aslında benim aracın rengine birebir uyuyor ama maalesef alamayacağım. Yurt dışına çıkma sebebinden dolayı belkide aracımı bile satacağım. Hayırlısı bakalım.

Allah razı olsun. Umarım içi çift renk megane ı olan bir dostumuza site içi gider ve memnun kalır :eyv

Aynen bu şekilde oluyor , sanırım frekeanslarda bir karışıklık oluyor.Cihazı kapatırsam tekerlekler ekranda görünmeye başlıyor ..
Ekli dosyayı görüntüle 14140

Sony Xperia smartphone

Meganeciler için kaçırılmayacak fırsat, hayırlı satışlar Karahan abim.:eyv

Hayirli Satişlar Abim , Bu Arada Araçin Satilik Abi Bunu Kullanip Yeni aldiğin Multimedya Sistemi Satsan Daha İyi Olmazmiydi ? :eyv :eyv ( Onu Alabilirdim hehe )

Hayirli Satişlar Abim , Bu Arada Araçin Satilik Abi Bunu Kullanip Yeni aldiğin Multimedya Sistemi Satsan Daha İyi Olmazmiydi ? :eyv :eyv ( Onu Alabilirdim hehe )

Tayfunum senden değerli mi :) alalım sana da bir tane :)

hayırlı satışlar abi :eyv

Bu Tayfun'un gözünü senin eşyalarına doyuramadık hehe hehe arabayı istiyor,şimdi multimedya sistemini istiyor afedersin yakında donunu bile ister hehe hehe hehe dikkatli ol derim Murat Abi :D

hayırlı satışlar abi :eyv

Bu Tayfun'un gözünü senin eşyalarına doyuramadık hehe hehe arabayı istiyor,şimdi multimedya sistemini istiyor afedersin yakında donunu bile ister hehe hehe hehe dikkatli ol derim Murat Abi :D

Allah seni kahretmesin hehe çok seviyorsun belliki tayfunu :) tayfun benim sistem den almakisterse telefonum var onda arar multimedya dükkanı olan bir arkadaşım var uyguna alır takar benim m.medya sistemi şart değil :)

Allah seni kahretmesin hehe çok seviyorsun belliki tayfunu :) tayfun benim sistem den almakisterse telefonum var onda arar multimedya dükkanı olan bir arkadaşım var uyguna alır takar benim m.medya sistemi şart değil :)

Tayfun la aramizdakj bağ baskadir abi :D seviyorum keretayi :D

Ama yazdığını okusana eskisini tak yenisini bana yolla diyo hehe hehe

(Maksat makara yanlis anlamasin kimse :D )

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Tayfun la aramizdakj bağ baskadir abi :D seviyorum keretayi :D

Ama yazdığını okusana eskisini tak yenisini bana yolla diyo hehe hehe

(Maksat makara yanlis anlamasin kimse :D )

Tapatalk programından takla atarak gönderildi.

Uyanık kazım dır ama seviyorumkendisini bende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri