13 Şub 2016 Konuyu Başlatan #21 YILDIRIM Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 343 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yukaridaki resimlere bakarak lehimleme yaptim . Bendeki durusuda bu sekilde. Istanbuldausaniz ben yardimci olurum yapma konusunda .
Yukaridaki resimlere bakarak lehimleme yaptim . Bendeki durusuda bu sekilde. Istanbuldausaniz ben yardimci olurum yapma konusunda .
13 Şub 2016 Konuyu Başlatan #22 YILDIRIM Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2016 Mesajlar 343 Tepkime puanı 0 Puanları 0 YILDIRIM' Alıntı: Yukaridaki resimlere bakarak lehimleme yaptim . Bendeki durusuda bu sekilde. Istanbuldausaniz ben yardimci olurum yapma konusunda . Genişletmek için tıkla ... Ben aux cikisini teyp in uzerine yaptim bu arada araya aux kablosu sokulup takiliyor
YILDIRIM' Alıntı: Yukaridaki resimlere bakarak lehimleme yaptim . Bendeki durusuda bu sekilde. Istanbuldausaniz ben yardimci olurum yapma konusunda . Genişletmek için tıkla ... Ben aux cikisini teyp in uzerine yaptim bu arada araya aux kablosu sokulup takiliyor