Buraya kadar sıkıntı yok, navigasyon aktif hale geldikten sonra guncel olmayan haritanin gunceeleme islemini sormuştum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürüm 1.0.13.2 navigasyon olmayan model gerekli dosyaları temin edip navigasyon butonu ve haritaları aktif ettim. Ardından Renault eays connec üzerinden 1.0.13.3 e yükseltme yaptım ve o sürümün navigasyon buton aktifleştirme dosyasıyla aktif ettim. Navi çalışıyor
1.0.13.1 den itibaren 1.0.13.2 ve 1.0.13.3 sürümlerinde Android Auto mevcuttur. Tam bir senedir ara ara Renault genel merkezi arayıp bu yeni sürümü temin etmek için uğraştım tüm çabalarım nafile ilgilenen yok malesef! Bu yeni sürümü yüklemenin yolu ya direk sürümü dosya olarak temin edeceksiniz yada cihaza navigasyon kurup parmak izi oluşturarak Renault easy connect üzerinden indireceksiniz. Ben navigasyon aktivasyonunu ProCar Camera Ulaş Atar dan edindim kendisi bu sayfaya üyemi bilmiyorum. Aşamalar çok basit Navigasyon harita ve ikonu tam 1dk içinde yükleniyor, Navigasyon kurulunca haritalardan parmak izi oluşturdum ardından Renault eays connec üzerinden 1.0.13.3 sürümünü edindim. 1.0.13.3 sürüm temiz kuruluyor Navigasyon İkonu uçuyor, 1.0.13.2 ve 1.0.13.3 sürümlerinin Navigasyon dosyalrı farklı Navigasyonumda olsun derseniz 1.0.13.3 ün dosyalarıyla aktif edebilirsiniz. Süreç bu şekilde. Dosyalar güvenilir olduktan sonra risk yok birde güncelleme aşamasında aracı çalışır vaziyette tutmak önemli.
Link uçmuş acaba dosyalar sizde var ise iletebilir misiniz bekir.atesoglu@gmail.com1.0.13.1 - 2 ve 3 sürümler için navigasyon butonu aktif etme bu link üzerinde mevcut. ProCar Camera Ulaş Atar a teşekkürler...
https://www.procarcamera.com/clio-4-harita-guncelleme/