Media Nav & Media Nav Evo Güncellemeleri ve Harita Yüklemeleri

Arkadaşlar isterseniz size yardımcı olabilirim... Ücretsiz medianavlarınızı evo görünümüne ayarlayıp en güncel haritayı yükleyebilirsiniz işlem basit... Buraya dosya yüklemeyi bilmiyorum sadece :)

Arkadaşlar isterseniz size yardımcı olabilirim... Ücretsiz medianavlarınızı evo görünümüne ayarlayıp en güncel haritayı yükleyebilirsiniz işlem basit... Buraya dosya yüklemeyi bilmiyorum sadece :)
Nasıl olacak??

MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nasıl olacak bir tarif edersen iyi olur

Gümrükte bi sıkıntı olacağını sanmıyorum insanlar neler neler alıyor :D

bunu bende almayı düşünüyorum ciddi ciddi, montaj işini nasıl halledebiliriz acaba ?

Eyvallah sağolasın. Yine yeniden ve mecburen ilk MediaSkin i yükleyip 4.0.3 ile yola devam edeceğim.
Ya da;
https://www.aliexpress.com/item/-/32856910424.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.40202e0erhBfJv
bu aleti alıp R-Nav ın nazından temelli kurtulucam.

bunu bende almayı düşünüyorum ciddi ciddi, montaj işini nasıl halledebiliriz acaba ?

Montajı çok kolay, mevcut cihaz ile aynı kablo/ jaglara sahipler zaten. Bir jakı başka bir jaka da takamazsın. Yani Mevcut cihazı söküp tekrar takman gibi...

Geri