Media nav 9.1.3 video izleme hede ücretli pazarlayan arkadaşlara inat bedava

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cve737506
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yakın zamanda Media nav i kendi pcdeki toolbox programı üzeriden 913 e guncelledim. Daha son 9 MB lik küçük bir dosya daha guncelledim. İlk büyük guncellemeler legal son 9 MB lik video açan dosya netten buldum. Şuan sorunsuz video açıyorum.

merhaba oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. fakat facebook ta clio sayfasında birine sordum bir tane flash bellek birde 75 tl hazırla yapalım dedi bende kendisine teşekkür ettim. ücret istediği için olmuyorsa yapacak birşey yok peki video oynatma olurmu. yardımcı olursanız memnun olurum.

merhaba oncelikle ilginiz için teşekkür ederim. fakat facebook ta clio sayfasında birine sordum bir tane flash bellek birde 75 tl hazırla yapalım dedi bende kendisine teşekkür ettim. ücret istediği için olmuyorsa yapacak birşey yok peki video oynatma olurmu. yardımcı olursanız memnun olurum.
arkadaşım video falan ekleme gibi özelliklerin nasıl yapılacağı ve gerekli program internette ayağa düşmüşken neden bu fırsatçılara para ödüyorsunuz. ben video izliyorum hemde görünte hd olmasa da bence gayet net. popüler klipleri indirip 2 ayda bir ayarlıyor atıyorum. arabada arkadaşlar klip izliyor çok ta havalı. uzun yola giderken içine animasyon film atıyorum çocuk izliyor sesi çıkmıyor. arkadaş o kadar beğendi ki kendi arabasındaki orjinal cihazı süktürüp android taktırdı.az uğraş zor değil.

Site önerisi için teşekkürler, gerçekten sağlam kaynakmış :bravo

2016 clio 4 de uygunmudur

Geri