MCK lagunaya yeni egsoz seçelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ApSUVai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende birinciyi beğendim ama tercih sizin tabi ki :eyv

eskısı polısle sıkıntı oluyordu bana cok en son sınırlendım polıse kırdım ıkısınıde

Bildiğim kadarıyla eskileri ses çıkarmıyodu yanlış hatırlamıyosam eğer ses çıkarmadğı halde böyle bi sıkıntı yaratıyolarsa çok saçma ya valla ayıp

bence eskisi daha guzel,illa sıkıldım bir değişiklik olsun diyorsan egzoz uclarını biraz genişletip terciihine baglı olarak yanık uc kullanılabilir..

bence 1 numaralı resimdeki güzel gözüktü

1 numaralı guzel sayılır, köşeleri daha uyumlu yaptırırsa daha ıyı olur... :)

değişiklik olsun 1. tercih iyidir :eyv

1.Resim Güzel Duruyor Murat

tercihim yuvarlak egsozlardan yana ama tercih senin murat :eyv havalar ısınıyor acele et :)

mercedes egsozlarında karar kıldım en yakın zamanda yaptırcam .. valla daha once suan kırdıgım polısle sıkıntı olan ıkı adet yanık uclu 100 mm lık cıkıs vardı :D kırdım attım onları suanda egsozsuz komple duz gezıyorum goruntu cırkın cok soba borusu gıbı arkadası . yuvarlakta sıktı artık bu 4. egsoz stılı olcak bu arabanın :D can sıkıldıkca degısıyor ama sanırım son olcak baska yapmıcam :D

mercedes egsozlarında karar kıldım en yakın zamanda yaptırcam .. valla daha once suan kırdıgım polısle sıkıntı olan ıkı adet yanık uclu 100 mm lık cıkıs vardı :D kırdım attım onları suanda egsozsuz komple duz gezıyorum goruntu cırkın cok soba borusu gıbı arkadası . yuvarlakta sıktı artık bu 4. egsoz stılı olcak bu arabanın :D can sıkıldıkca degısıyor ama sanırım son olcak baska yapmıcam :D
Sanırım en iyi kararı veridin :eyv

Geri