Mazotcular:)Hadi Sizde Ufakta Olsa İyisiniz:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1 ay içinde gelecek zamlarla kerem abi ayarı verirler kafanı yorma :))

mazot 3.50'nin altına düşsün foruma mangal partisi vericem yemin ederim ahanda buraya yazıyorum. olurda düşerse hatırlatırsınız :))

Nasıl alıyor kanka 3 TL'ye mazotci den mi :)

1 ay içinde gelecek zamlarla kerem abi ayarı verirler kafanı yorma :))

benim kafamı yorduğum filan yokki muhterem insan o kademeyi çoktan aştım kayış sıyırttım:))da ; bizim muhterem dostlar neden,niçin vede nasıl bu kadar mutlular onu çözmeye çalışıyorum sadeceıslık

Akaryakıt ürünlerinden motorine bu geceden geçerli olmak üzere 5 kuruş indirim yapıldı. İndirimli fiyatlar bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. İndirim sonrasında motorinin litresi İstanbul’da 3,83 TL seviyesinden 3.78 TL seviyelerine gerileyecek.

ıslık​

Bu geceden geçerli olmak üzere benzinin litresinde 8 kuruş,motorinin litresinde ise 10 kuruş indirime gidildi. Dünya’nın haberine göre, bu indirimler sonrasında, İstanbul ve Ankara 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi 4.27 TL seviyelerinden 4.19 TL seviyelerine geriledi. Diğer taraftan İstanbul’da 3,79 TL olanmotorinin litresi 3,69 kuruşa, Ankara‘da 3,83 TL olan motorinin litresi 3,73 kuruşa geriledi.

ıslık​

Depom dolu yahu daha geçen gün almıştım... :)

Depom dolu yahu daha geçen gün almıştım... :)

tamam işte bas gel antalyaya hem balık yersin hem depon boşalır hemde muhabbet ederiz:kupa

Güzel haber bunlarr uzun yolda 4 litre yakan meganım ile uzun yolda 15 kuruş ile gitmek harika bi duygu:))))

Geri