Mat mavi Clio 4

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTEKİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşçilik 10 numara,arabaya lafımız yok zaten...:eyv

Vayy gerçekten çok iyi olmuş. İlk başlığı okuduğumda böyle düşünmemiştim ama arabayı görünce duruldum bi an.. :)

GMG iş başında :)

büyük ihtimal Ankara Neziroglu Renaultun işidir daha oncede hatırlarsanız Clio3ü pembe yapmıştı :)
pembeclio.jpg

GMG iş başında :)

büyük ihtimal Ankara Neziroglu Renaultun işidir daha oncede hatırlarsanız Clio3ü pembe yapmıştı :)
vay arkadaş o clio ne olmuş öyle yav :D tam pembe hastası bayanlara :eyv

Opak renk farkı isteyecekler artık... (:

çok iyi yapmış kim yaptırdıysa ama bende çok istedim böyle birşey ama alındıktan sonra artık çok uğraştırır sanırım ruhsata işletmek lazım çünkü..Varmı bir fikri olan nasıl yaptırılır ne gerekir?

Gördüğüm kadarıyla aracınızın rengi zaten mavi. Dolayısıyla kaplatacağınız renk de mavinin tonlarından birisi olduğu için ruhsata işletmenize gerek yok. Onun dışında bu işi yapan o kadar çok yer var ki. İzmir ikamet ediyorsanız önerebileceğim düzgün yerler var. Fakat bu yerlerdeki fiyatlar ortalama 1250 TL civarında.

bu aracın aynısından Ankara Tuzluçayırda da var. :) her sabah görüyorum. Aracın rengi, kesinlikle büyüleyici...

çok hoş:bravo

gmg garage bu işte bir numara. dünya motorsiklet şampiyonu kenan sofuoğlu mercedes brabusu orda kaplatmış..ankara neziroğlu renault clio scenic kaplatmış showroom için.ankarada bmw porsche ferrari kaplamadığı üst sınıf araç yok...valla bende açıkcası paraya kıyıp clio yu inci beyaz veya azure blue kaplatmayı düşünüyorum..para lazım paraaa.

Geri