Maşallah demeyi unutmayalım.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan o6mkno6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracın maşallahı var :eyv Güle güle kullan kardeşim

Kazasız belasız kardeşim . Maşallah...

masallah kazasiz belasiz

maşallah kardeşim
arabada ne gibi şeyler yaptında böyle diri güzel duruyor neler yaptığını anlatırmısın bizde öğrenek birde bagajdaki spoiler linkini gönderirmisin bakayım bende :)

Maşallah :masallah Allah nazarlardan, kazalardan, belalardan, arızalar korusun kollasın.:eyv

Allah kaza bela göstermesin inşallah. Çok diri ve sağlam duruyor aracınız. Maşallah.. Paylaşım için teşekkürler.

Aracın maşallahı var :eyv Güle güle kullan kardeşim

Kazasız belasız kardeşim . Maşallah...

masallah kazasiz belasiz

Amin,güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.

maşallah kardeşim
arabada ne gibi şeyler yaptında böyle diri güzel duruyor neler yaptığını anlatırmısın bizde öğrenek birde bagajdaki spoiler linkini gönderirmisin bakayım bende :)

Eyvallah sağol Mehmet abi.

Abi arabanın boyasına hiçbir uygulama yapmadım fabrikanın boyası ile duruyor.Yıkarken biraz sevgi ve biraz ilgi gösterince böyle oluyor.

Spoilerlinki;
http://www.modifiye.com.tr/bmw-e30-84-86-bagaj-ustu-spoiler-758825-13-K.jpg

Aracın maaşallahı var kazasız belasız günler dilerim ...

Bu arada bende cam tavan yapışkanı yaptırmayı düşünüyorum tavsiyen var mıdır yaptıran biri olarak birde tavan fotosunu müsait olduğunda çekip koyabilir misin ?

Maaşallah kazasız belasız bizim 19la kardeşler hehe

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

Aracın maaşallahı var kazasız belasız günler dilerim ...

Bu arada bende cam tavan yapışkanı yaptırmayı düşünüyorum tavsiyen var mıdır yaptıran biri olarak birde tavan fotosunu müsait olduğunda çekip koyabilir misin ?

Eyvallah tanju abi.
Bence yaptırma yaptırınca güzel duruyor,ama cam tavan görünümlü folyo 1 seneliktir,1sene olduğunda sökülüp tekrar yapılması gerekiyor,eğer yaptırılmazsa güneş ışınından zamanla deforma oluyor ve çıkartmak istediğinde baya zahmetli oluyor boyaya zarar veriyo yapışkanı pasta cila ile zor çıkıyo.Yinede sen bilirsin tanju abi istediğin gibi ben resmini atayım.

vgNo8R.jpg

58nRMj.jpg

VlzyYr.jpg

Geri