Marşa basınca gelen vıjjjjjjjjj :) sesi ve çalışmama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nefredd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gece gece daraldım valla zaten geçen ay masraf yaptım rölanti sorunum tekrar devam ediyor birde bu çıktı :)
Ev alma komşu al === Araba alırken de usta al [emoji4] iyi usta bulmak şu devirde zor deneme yanılma ile iş yapıyor çoğu . Size tavsiyem marş motoru dinamo işi yapan yerlere götürün aracı bu sesi birde onlar dinlesin

Ev alma komşu al === Araba alırken de usta al [emoji4] iyi usta bulmak şu devirde zor deneme yanılma ile iş yapıyor çoğu . Size tavsiyem marş motoru dinamo işi yapan yerlere götürün aracı bu sesi birde onlar dinlesin

Antalya da iyi bir motor ve elektrik ustası bulurum bir gün inşallah :)

Marş otomatiği bozuk veya volan dişlisi üzerinde eksik diş(kırılarak düşmüş diş) var diye düşünüyorum.

1.4 16v rxt 2001 var bende ,abiler bende tek marş ve çok çabuk alıyor diğer deneyimlediğim araçlara nazaran maşallahı var çalıştırırken veya motor ısıtırken gaza dokunmuyorum, o vijj sesi bende de yapıyor usta devam et dedi karakteristik bir ses dedim durmadım üzerinde ama bende merak ettim şimdi vijjj seni sormal mi ?

Bende bu arada takipteyim. Bu ses bende de vardı. Fakat aracımda başka bir sorun varken bu ses daha sık geliyordu. Sorun giderildikten sonra hiç duymadım..Mesele nin kaynağı elektrik kaçağı. Bu arabada lambalar sıkıntı özellikle arka sis ve stop. Temassızlık varsa frene basınca arka sis farına şase yapıyor . Hatta arka sileceği aktif ediyor. Yolda giderken. Frene basınca arka silecek çalışıyor, Forum da da bu konuya ait topik var. Çözümüde gayet basit .Ben bu arızayı giderdikten sonra bu sesi daha duyamadım diye hatırlıyorum ama takipteyim.

Geri