Dostlar merhabalar foruma yeni katıldım, daha önceleri misafir olarak takılıyordum artık üye oldum Megane 2 1.5 dci expression 2008 aracım var. Aracımda elektronik sorun var. Bazen Marş basmıyor tık sesi geliyor, ibreler hreket ediyor, radyo açılıp kapanıyor, tüm uyarı lambaları yanıyor, bazen marş basıyor fakat çalışmaya yetmiyor, direksiyon kilidi açık uyarısı veriyor.Aküye bakınca dolu gösteriyor fakat başka arabadan besleme ile çalıştırdık aracı 1 saat rölantide çalıştı. Hareket ettireyim dedim Akü takviyesi yapmak için arabanın önüne kütük koyduğumu unutup kaportanın altından temas edecek şekilde çarptım(araba rampada olduğu için altına altı direk) Radyotörden olduğunu tahmin ettiğim yağ akıntısı var fakat emin değilim fotoğrafını sizinle paylaşmak istedim. Sonuç olarak iki sorunum var bir araba çalışmıyor kesin sorun aküden midir? İkinci sorun arabayı besleme ile çalıştırsak yağ akıntısı arabaya çok zarar verir mi? Yanıt veren herkese şimdiden teşekkür ederim https://hizliresim.com/dGv0zQ