Marş Tıklaması ve Marşa role bağlanması

Hah buldum şu eski maceralarımdan sadece biri gözatarsan biraz fikir verecektir sanıyorum:)

http://www.renaultfanclub.com/renau...bastan-yapmak.html?highlight=valeoyu+ba%FEtan

:) Sıfır valeo yapmışsın randıman alamadın demekki bişey soracam aracı takozların üstüne çıkartıp altına girsem bu marş motoru sökülebilecek bir yerdemi dağıtmak istiyorum arabayı o roleyide söküp eski düzenine getirecem röleyle halledilecek bişey olsa adamlar orjinalinide öyle üretirlerdi. Bi tarafı düzelince bi tarafı bozuluyo bu araçlar deli edecek beni ya :D

:) Sıfır valeo yapmışsın randıman alamadın demekki bişey soracam aracı takozların üstüne çıkartıp altına girsem bu marş motoru sökülebilecek bir yerdemi dağıtmak istiyorum arabayı o roleyide söküp eski düzenine getirecem röleyle halledilecek bişey olsa adamlar orjinalinide öyle üretirlerdi. Bi tarafı düzelince bi tarafı bozuluyo bu araçlar deli edecek beni ya :D

Hiç tavsiye etmem:aytuğ

Hiç tavsiye etmem:aytuğ

:D saklamışlar marş motorunu nerede bulamıyorum manifoltun oralarda bi yerdeymiş hakkaten zormu sökülür bu meret motorda yağ kaçakları var acaba yağ yüzündenmi basmıyorki..

:D saklamışlar marş motorunu nerede bulamıyorum manifoltun oralarda bi yerdeymiş hakkaten zormu sökülür bu meret motorda yağ kaçakları var acaba yağ yüzündenmi basmıyorki..

​Hadiii oynama yaw söksen ne yapacaksınki sonuçta çekiciyle gideceksin elektrikçiye o olacak:aytuğ

Eliniz değmişken ve eğer orijinal değilse kontakla beraber değiştirin,fiyat konusunu bilemiyorum epey geçti aradan ama en çok dikkat etmeniz gereken gerçekten orjinal Valeo nasıl bulacağınız....sanayide herkes orjinal diyorda ve 5 ayrı yerden 5 ayrı fiyat verirler 5'ide orjinaldir niyeyse:pislikAraştırayım bende burada nettende bakılabilir ama bunu özellikle böyle yapın diyorsam emin olun vardır bir bildiğim;)
katılıyorum :) en iyisi

​eee sonuç ne oldu epeydir ses çıkmıyor sendenıslıkıslıkıslık

marşla ilgili sorunum kalmadı elektrikçinin yaptığı gibi roleli duruyor bır sorunu yok basıyor marş

Geri