Marş Sorunu Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EtikeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EtikeT

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle Merhabalar. Yaklaşık 2 Aydır Bu Sorun İle Karşı Karşıyayım İlk Başlarda Arada Bir Nadiren Yapıyordu İlk Marş'da Almasa Bile 2.de Kesin Alıyordu. Sorun Tam Olarak Şöyle Kartı Takıyorum Frene'de Debrajada Basmama Rağmen Araba Hiç Marş Almıyor. Nasıl Anlatıyım Marş Alırken Cıv cıv cıv Felan Yapmıyo Yani Hiç Almıyor Marşı Araba. Bu Aralar Sürekli Yapmaya Başladı Bu Sorunu. 8. 9. Denememizde Felan Kafası Ne Zaman İsterse O Zaman Marş Alıyor. Bide Ben Bazen Arabayı Hafif Salıyorum Durdurup Tekrar Starta Bastığımda Alıyor. Özellikle Araba Soğuduğu Zaman Kesin Yapıyor Bide Şunu Fark Ettim Kartı Yuvadan Çıkartmazsam Yapmıyor Ama Çıkarttığım Zaman Yine Çalışmıyor. Böyle Olunca Arabanında Aklı Karışıyor Saçma Sapan Şeyler Yapıyor. Kartı Çekiyorum Direksiyonu Kitlemiyor Hala Kart Takılıymış Gibi Frene + Starta Basın Yazıyor. Bikeresinde'de Kendi Kendine Marşa Basmıştı. Yani Bu Sorun Olunca Arabanın'da Aklı Karışıyor.

Daha Önce'den Böyle Bir Sorunlar Karşılaşan Oldumu? Veya Neyden Yapabilir Bu Sorunu

Marş'dan Diyorum Marş'dan Olsa Hiç Almaz Sanırım.
Acaba Kablolarında Felan mı Sıkıntı Var Diyorum
Acaba Diyorum İmmobilizer'damı Sıkıntı Var Ama 2 Anahtarda'da Yapıyor.
Benzin Pompası Yaparmı Bilmiyorum O'da Şüphelendiriyor Ama Benzin Pompasından Olsa Sanırım Marş Alır Ama Sadece Çalışmaz.
En Büyük Korkum Arabanın Beynin'de Bir Sıkıntı Olması :(

Kardeşim öncelikle hoş geldin. İlk olarak kartın pilini değiştir ve dene, halen bir değişiklik olmadıysa ikinci olarak, servisine götür ve yazılıma bir baktır. Pil 2 TL, servis kontrolü max 100 TL. Kolay gelsin.

Teşekkür Ederim Deniyecem Sorunun Çözülüp Çözülmediğini

Geri