Clio geç marş alma sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan esoes41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

esoes41

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
kaç tane ustaya gittim sorunu çözemedi. arabam geç marş alıyor. marş aldıktan sonra hemen kapatıp açayım sıkıntı yok. kontağı 3-4 kez açıp kapadım sonra marş verdim hemen aldı. 3 tane ustaya gittim. benzin pompasına, şamandırayı ve şamandıranın içindeki regülatöre baktılar bunlarda sorun yok dediler. hatta biri başka sıfır benzin pompası taktı yine de sorun giderilmedi. bir usta şunu fark etti. arka koltuğu kaldırdığımızda şamandıraya giren 2 boru bir de jak var. araba soğuduktan sonra bir kez kontak açılınca bişey yok, 2. kez kontak açılınca elektrik geldiğini anlıyorum çünkü titriyor dedi. sonra tekrar açıp kapayınca kontağı yine elektrik geldiği oluyor. 5 dk sonra yapınca ilk kontakta yine elektrik gelmiyor. kontak açıkken o jaka gelen elektriği ölçtüm 5v çıktı. oto elektrikçisine gittim 2 yere 2 side kaptör sensörünü değiş. 1 ay önce değiştim, ama sorun düzelmedi üzerinde delpi nin kaptör sensörü var. elektrikçiden biri kaptörü orjinal tak hemde ona giren jakıda orjinali ile değiş. fakat arabanın bu sorunu için 360 tl para harcadım artık yapılmasını istiyorum ama boşada masraf yapmak istemiyorum. gerçekten benim sorunum nedir. nasıl çözülür sizce. gerçekten kaptör sensörünü ve jakını orjinal bulup takayım mı. lütfen yardımcı olun. yada şüpelendiğiniz başka şey var mı.

??????

Geri