Marmaris'e gelen ilk captur

merhabalar
bende 1,2 sport tourer alacaktım ay sonu sipariş verecektim sonra capturu gördüm oda çok hoşuma gitti :D ince bir hesap yaptım sonra 0,9 touch captur almaya karar verdim önümüzdeki ay başında sipariş vereceğim aksilik olmazsa. acaba 0,9 toucha fiyat alan varmı

merhabalar
bende 1,2 sport tourer alacaktım ay sonu sipariş verecektim sonra capturu gördüm oda çok hoşuma gitti :D ince bir hesap yaptım sonra 0,9 touch captur almaya karar verdim önümüzdeki ay başında sipariş vereceğim aksilik olmazsa. acaba 0,9 toucha fiyat alan varmı

Hayırlı olsun, şimdiden Allah kaza, bela ve arıza göstermesin..

Son düzenleme:
Bir şey dikkatimi çekti Aykut abi, bu ön koltukların arka kısmında sert bir kaplama mı var acaba?

Bir şey dikkatimi çekti Aykut abi, bu ön koltukların arka kısmında sert bir kaplama mı var acaba?

Sen söyleyince bende fark ettim, eğer aracı teslim etmediler ise gidip bakarım, sana bilgi veririm..

güzel araç :eyv

Hayırlı olsun. Mavi captur siyah tavan benim favorim bu araçta :)

Aracın bagajı çok iyi tasarlanmış,arka koltuklar Twingodaki gibi ileri geri hareket edebiliyor ve bagaj hacmi arttırılıyor,stepne bagajda konumlandırılmış,Clio 4 gibi arabanın altında bırakılmamış.Bagaj 2 bölmeden oluşuyor,üst üste 2 tane bagaj koruma kapağı var,kullanışlılık açısından çok iyi hazırlanmış bir araç olmuş...
İthal Olmasi Sebebiyle Clio4 U Baltalar Bu Arac İsi Bilen Capturur Gider İscilik Ve Malzeme Kalitesi Cok Cok İyi Usta

Guzel Secim Simdiden Hayirli Olsun
Allah kısmet eder ise, niyetlendik bakalım, clıo 4 ün satışını yapmam lazım, bayii fiyatı düşük geldi bana, hesaplarıma göre satmam gereken bir fiyat var. Aracıma güveniyorum aldığımdan beri bir çok artı ilaveler yaptım..

Geri