Mantar yiyeceğim derken kendinizi öldürmeyin!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demekki izin günümde mantar sote yenecek ben şöyyle bir çıkayım alışverişe anlaşıldı.Ama şu örneği lütfen gözönünde tutun epey oldu mevzuu olalı detayları hatırlamıyorum ama özetle hep aynı bölgede mantar toplayıp yiyen bir köyde ve yıllardır yiyorlar!bir gün aynı yerden toplanan mantardan 8 kişi zehirlenerek ölüyor!yani bence çok güvenmeyin,fazlada bilgim yok aslında ama şakası olmadığı kesin.

Kesinlikle şakası olmaz,tanımadığına elini bile vurmayacan.

Kesinlikle şakası olmaz,tanımadığına elini bile vurmayacan.

Aynen !!!
Güvenmediğim yerde mantar yemem

Bildiğimiiz lüks yerlerden yiyoruzda noluyorki :( artık dışarda birşey yeyip içmekten korkuyorum...Birde o yanmış yağları toplayıp onları renklendirip tekrar satan adamın yaptıklarını görünce kusacaktım resmen...Adana'da zaten dışarda kebap yemeye hasretim at eşek eti denk gelir diye...Biliyorsunuz öğrenci yurdunda eşek at eti yedirdiler adanada...

1.5 liraya et dönermi olur la!!!

Kardeşim mersinde okurken diyordu böyle :D
Kesin at eşek felan

malesef 3 tlye kebap dürüm var...Hani gidip büyük yerden yiyorsun sonra bir haber çıkıyor orası at eti yakalattı diye!!..Ama adamlar halen şuanda tıklım tıklım iş yapıyorlar anlamış değilim ben insanları...

Damak tadı meselesi
At eti lezzetli olurmuşş
hehe

:) :) :) evet farklı damak lezzetleri var

b-315148-PUSKULLU_MANTAR_YENILEBILIR.jpg

images%5Cmantar%5CGeyik_tirmit.jpg

Bu mantar türlerinin hepsi bizim memlekette yetişir gayet lezztlidir...
Mantarı satan nasıl zehirlenmiş onu anlamadım :D

Fenertepede bolca var bundan çam mantarı diyorlar, 1 ay sonra yemeğe başlarım :)

bir de sihirli mantar mı magic mushroom mu ne diolar. nerde yetişio bi bulamadım :D

Geri