MANN Filtre.

Riquelme1907

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar aracimin garantisi 2020 sonunda bitince bakimlarda parcalari kendim alip bakimi sadece iscilik karsiliginda ozel servise yaptiriyordum ,malum ozel servislerdeki urun kaliteleri soru isareti.Yetkili servis desen uçuk fiyatalar.
Ufak bir arastirmayla filtre de Mann filtre nin en iyi markalardan biri oldugunu ogrendim ancak cok sahtesi olmasindan dolayi guvenli bir yer aramaya basladim.

İnternette filtremarketim diye bir site buldum birde baktimki calistigim firmanin iki arka sokaginda yerleri Mann filtre ana bayi firma arkadaslar ben gidip elden aldim tum filtre setini yerleri İstanbul/Ümraniye_Şerifali'de yakinsaniz elden degilseniz sitelerinden alabilirsiniz , malum kaliteli urunleri bulmak zorlasiyor surekli sahte urunler piyasada fazlalasiyor belki yardimim olur bir arkadasa diye paylasmak istedim.

Ben filtremarketim den set olarak aldım. Memnunum. Adı sanı bilinmeyen markalara para vereceğine az bir miktar fazlası ile kafan rahat olur. Siteye de güvenebilirsin. Ürünler orjinal. MANN sitesinde de yetkili olarak görünüyorlar. Araştırma yaptım.

tam da benim açacağım konuyu siz açmışsınız ıyi oldu şimdi 1,5 dizel aracımın bakımlarını yani polen hava yağ bakımını kendim yapmayı düşünüyorum.alısverıs sitelerinden gelecek olan orjinal poşet ve naylona sarılı filtrelere güvenemiyorum. sağlam bir sayfa da yok ama MAN ıyı dıyorsanız hepsini bende alayım. 3-4 seferdir izliyorum nasıl yaptıklarını ve youtubeden de izledim yapılmayacak bir sorun yok mazot filtresi zaten değişmeyecek gerisi kolay bu hafta sonu yapmak istiyorum.

Bende guvenli ve ana bayii olugu icin paylastim arkadaslar guvenerek alabilirsiniz kendiniz alip urunleri ustaya yaptirin kafaniz rahat olsun.

filtremarketim.com'dan güvenle alabilirsiniz. 3 kez alışveriş yaptım. Hepsi faturaları ile birlikte geldi. Hatta 3. filtre setimi geçtiğimiz ekim ayında dövizin patlaması zamanı aldım fiyatlar uçacak diye. İyi ki de almışım. Temmuzda yapacağım bakım için sadece yağım eksik.

Megane 4 için mazot filtresi yok tek işi filtre olan o sitede. Yada ben bulamadım :)

Whatsap hatlari var gun icinde yaz vardir mutlaka

Fiyatlarda oldukça pahalı. Ben parça kodları ile internette arayıp (malum bilinen firmalardan) topluyorum çok daha ucuza geliyor. 4 defadır bakımlarımı bu şekilde yaptım.
Kodlarıda paylaşayım megane 4'çülere faydası olur :)

[TABLE="width: 322"]
[TR]
[TD]Parça Kodu[/TD]
[TD]Parça Adı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]165571618R[/TD]
[TD]Mazot Filtresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]152089599R[/TD]
[TD]Yağ Filtresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]165468296R[/TD]
[TD]Hava Filtresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]272774812R[/TD]
[TD]Polen Filtresi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RN 0720 / C4[/TD]
[TD]Motor Yağı Spec.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]A4151590001[/TD]
[TD]Bosch Kızdırma Bujisi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]410606124R[/TD]
[TD]Ön Fren Balatası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]440605839R [/TD]
[TD]Arka Fren Balatası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEK2004B [/TD]
[TD]Karter Tapası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]110265505R[/TD]
[TD]Karter Tapa Contası[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]117202495R[/TD]
[TD]Aksesuar Kayış Kiti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]130C11508R[/TD]
[TD]Triger Kayış Seti[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8900600013[/TD]
[TD]Motor Soğutma Suyu[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 371"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]MOTOR YAĞLARI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marka[/TD]
[TD]Kod[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luqi Moly[/TD]
[TD]Top Tec 4400 5w30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Shell[/TD]
[TD]Helix Ultra Professional AR-L 5w30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elf[/TD]
[TD]Evolution full-tech fe 5w-30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Motul[/TD]
[TD]Specific 0720 5w30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mobil[/TD]
[TD]Super 3000 Formula R 5W-30[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 332"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]FREN HİDROLİĞİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marka[/TD]
[TD]Kod[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luqi Moly[/TD]
[TD]DL6 DOT4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EUROL[/TD]
[TD]BRAKE FLUID DOT 4 500 ML[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 366"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]EDC YAĞI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Marka[/TD]
[TD]Kod[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Luqi Moly[/TD]
[TD]8100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Motul[/TD]
[TD]DCTF 75W EDC[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Total[/TD]
[TD]FLUIDMATIC DCT MV[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eurol[/TD]
[TD]DCF 1404[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Castrol[/TD]
[TD]Transmax Dual[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben yağ olarak liqui moly top tec 4400 kullanıyorum. Fren hidroliği eurol ve edc içinde liqui moly 8100 tercih ettim.

Bu kodlarla aratarak cok ucuz filtreler zaten var onemli olan kaliteli urunleri araclarimiza takmak serbest piyasa cok cakma urun var koda bakarak alirsan yanilabilirsin burasi orjinal urun satan bir yer insanlar arayipta bulamiyor ,tercih ve butce meselesi tabiki

Merhaba,

Yaşadığım deneyimi sizinle paylaşmak istedim.
1 ay önce Renault servisin kullandığı RN720 yağdan internet sitesi üzerinden 5 litre 310 tl gibi güzel bir rakama aldım.
Parçaları satın aldığım yer ve ustam yağı internetten alma çok sahte oluyor dedi
Ümraniye sanayiden Mais marka hava yağ polen filtresini 180 tlye aldım. Wünther marka mazot filtresi almıştım ustam ben bunu kullanmam orjinalini al dedi bulamadım Man marka sordum o da olur diyince 200 tl ye aldım.
İşçilik 300 tl verdim servis 2400 tl demişti 990 tlye mal etmiş oldum.

Şanzıman harici işlem yaptırmak ve parça alacak yer arayan varsa da paylaşabilirim.

Geri