geçmiş olsun araç alırken serviste kontrol ettirelim arkadaşlar işin ehli ustalar olabilir yıllarını bu işe vermiş ama bence servis daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar tanıdık avukatımız varsa sorup soruşturduk. Açıkcası sonuç alacağıma dair çokta olumlu şeyler söylemediler.Bir arkadaşımızın verdiği linkteki olayı inceledim.2.5 yıldır süren davaları olan varmış ancak henüz bir sonuç alanda çıkmamış.
Hatta o konuda ısrarla birisi yazmış.Bu tarz davalar ile ilgili emsal bir karar yok bulamazsınız demiş.(Aracın alınan kişiye iadesiyle ilgili) Böyle bir karar olursa piyasada o kadar araç var bunların her biri eski sahibine iade işlemi başlar o öbürüne öbürü berikine uzar gider bu durum felan yazmış.
Şahsen o kadar uzun süreli bir mahkeme sürecini kaldıracak bir bünyem de yok.Gerçi kimi dava edeceğimi de bilmiyorum.
Daha önce söylediğim gibi aldığım kişiyi etsem noter kağıdında malın bu şekliyle alındığı vs vs madde var sonuç çıkar mı?
Sigorta şirketlerini dava etsem etrafımdaki sorduğum onca avukat sigorta şirketleri her türlü yırtar bu işten uğraştığınla kalırsın diyorlar.
Aklım almıyor arkadaşlar.O kadar sorgulama yapıyorsun hiçbir şey çıkmıyor üstüne aracı geçen sene kasko yaptırıyorsun bişey çıkmıyor.Bu sene kaskoyu yenilemeye gidiyorsun ortaya çıkıyor.
Soruyorum geçen sene neden bir şey çıkmadı.Cevap sistem yakalayamamış.Bu nasıl bir çark nasıl bir sistem bilmiyorum.
Davayı kazanamassanız masrafları da ödeyeceksiniz . Bence fazla kurcalatmayın . kimseye duyurmadan şutlayın.
öyle şey yapılırsa o paradan hayır gelmez.Aynı şeyi 2. kez yazmışsınız merak ettim kimseye duyurmadan şutlamak sizde başkasına sallayın o uğraşsın anlamındamı acaba ?
sanayide ki usta bulamaz.Öncelikle geçmiş olsun, ama anlamadığım noktalar var. Sanayide usta bulamadı ? plaka sorgulamada çıkmadı ? daha önce kasko yapıldı yine çıkmadı ? şimdi pert kaydı olduğu çıkıyor çok garip bir durum