Makineye gel tam bademlik :)

VE'nin intikamından bahsediyor olabilir...:D
Bademi parçapincik eder R5 bu başkalarıyla karıştırmamak lazım nede olsa RS ten önce R5 vardı.12 3

Ben Rs i düşünerek bu konuyu açmamıştım,bence o iki aracın kulvarı farklı,bademin klasmanı Renault 5 Maxi 1400 turbodur...Yani imkanım olsa benim aracın arkasına iyi bir düzenle motor takar bademden daha hızlı bir araç yaparım...Badem zaten ilk değil daha öncede draglarda yarışan böyle bir voswos görmüştüm büyük ihtimal ondan ilham alarak yapmışlar,zaten bademin sahibi bildiği bişey olmasa 2000 cc lik araçlara bilenmez...

Son düzenleme:
Ben Rs i düşünerek bu konuyu açmamıştım,bence o iki aracın kulvarı farklı,bademin klasmanı Renault 5 Maxi 1400 turbodur...Yani imkanım olsa benim aracın arkasına iyi bir düzenle motor takar bademden daha hızlı bir araç yaparım...Badem zaten ilk değil daha öncede draglarda yarışan böyle bir voswos görmüştüm büyük ihtimal ondan ilham alarak yapmışlar,zaten bademin sahibi bildiği bişey olmasa 2000 cc lik araçlara bilenmez...
hehehı hı...

Badem 2.2 hacme sahip bir motor kullanıyor bilginize...:eyv

Badem 2.2 hacme sahip bir motor kullanıyor bilginize...:eyv

Biz geçen sene DynoDay e gitmiştik..Dyno ya bademde geldi,motoru açında bi bakalım ne var ne yok dedik,açmadı tabi,göremedik motoru,1600cc 1700 yaptık falan dedi,ancak Dynoda 90 hp verdi,2200 motor daha fazla verir,belki içerde başka bir zavazingo düğmesiyle güce ayar veriyordur...

Yakar canını bademin :DD

Geri