Allah mesut bahtiyar etsin Araç da arkadaşımıza hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba Arkadaşlar:
Satın aldığım megane coupe ile ailenize katıldım. Çok iyi arkadaşlar, abiler, dostlar edindim.
15 Gün önce evlendim. Daha öncesinde de söylediğim gibi nakit ihtiyaçlarım vardı ve arabayı sattım. Antalyadan bi arkadaşımıza gitti araç. 93 doğumlu genç bir arkadaş ve ilk arabası. 11.000 TL'ye anlaştık satışı verdik. Forum adresini de verdim. İnş. aramıza katılacaktır. Hayrını görmesi dileğiyle.
Tabi eşek öldü ortaklık bitmedi. Yine buralardayım Herkese bol forumlar, Saygılar
Hayırlısı olsun da araç yine satılık bilginize.
Renault Megane 2.0 Coupe 1998 Model 11.850 TL Sahibinden satılık ikinci el Sarı renk - 127098227
PLakayı bilmiyorum fakat yaptığın son eklemeleri hatırlıyorum. Sağ arkadaki bant ve lipteki şeritten tanıdım-benzettim.
sonunda sattın ha. iyi bakmıştın arabaya ha.
hayırlı uğurlu olsun.
Bu satış pek hayırlı olmadı galiba Aracı satınalan arkadaş aradı geçen gün. Teslim aldıktan 2 saat sonra kaza yapmış. Kanala düşürmüş arabayı. Tambonları marşpiyelleri dağıtmış. Okadar da uyardım çocuğu. 1.3 motorlu clio almıyosun bak. Genç bir arkadaşsın. Dikkat et.
Bana çok dokundu bu olay. Türkiyede sayılı coupe'lerden biri o araç. Çocuğa da üzüldüm. Aldıktan 2 saat sonra kaza yapmak adama çok koyar :S
Bu satış pek hayırlı olmadı galiba Aracı satınalan arkadaş aradı geçen gün. Teslim aldıktan 2 saat sonra kaza yapmış. Kanala düşürmüş arabayı. Tambonları marşpiyelleri dağıtmış. Okadar da uyardım çocuğu. 1.3 motorlu clio almıyosun bak. Genç bir arkadaşsın. Dikkat et.
Bana çok dokundu bu olay. Türkiyede sayılı coupe'lerden biri o araç. Çocuğa da üzüldüm. Aldıktan 2 saat sonra kaza yapmak adama çok koyar :S