Mais'e göndereceğim liste. Aklıma gelenler yada arabanın bana gösterdiği şimdilik bunlar. Eklemek istedikleriniz olursa ekleyebilirim.
* 100 km üzerinde sol taraftan sıviç ( switch ) açma - kapama sesi gibi bir ses geliyor. Özellikle motor sıcak ve ayak gaz pedalında iken diresiyonun sağ - sol hareketinde.
* Sol taraftan rüzgar sesi geliyor.
* Sol ayna yüksek hızda titriyor. ( Belki sağda da olabilir ama uzakta kaldığı için fark edemiyorum. )
* Düşük devirlerde oluşan silkeleme titreme çok can sıkıyor. ( 1,2 araca sahip olan arkadaşlarda da durum aynı mı ? )
* Park sensörü takılıyor.
* Silecekler 1. aydan itibaren iz bırakmaya başladı.
* Depo dolu iken ses yapıyor.
* Cam fitilleri silmiyor.
* Emniyet kemeri toplamıyor. kapı ile direk arasına sıkışıyor.
* Ön konsoldan çok fazla trim sesi geliyor.
* Farlarda buğu terleme izi var.
* Cam kontrol düğmeleri, torpido ışıklandırması olmaması ve bagaj aydınlatmasının yetersiz olması.
* Havalandırma ızgaralarından sıcak üfleme sırasında malzeme genleşme sesi ( çat-çut ) geliyor.
* 100 km üzerinde sol taraftan sıviç ( switch ) açma - kapama sesi gibi bir ses geliyor. Özellikle motor sıcak ve ayak gaz pedalında iken diresiyonun sağ - sol hareketinde.
* Sol taraftan rüzgar sesi geliyor.
* Sol ayna yüksek hızda titriyor. ( Belki sağda da olabilir ama uzakta kaldığı için fark edemiyorum. )
* Düşük devirlerde oluşan silkeleme titreme çok can sıkıyor. ( 1,2 araca sahip olan arkadaşlarda da durum aynı mı ? )
* Park sensörü takılıyor.
* Silecekler 1. aydan itibaren iz bırakmaya başladı.
* Depo dolu iken ses yapıyor.
* Cam fitilleri silmiyor.
* Emniyet kemeri toplamıyor. kapı ile direk arasına sıkışıyor.
* Ön konsoldan çok fazla trim sesi geliyor.
* Farlarda buğu terleme izi var.
* Cam kontrol düğmeleri, torpido ışıklandırması olmaması ve bagaj aydınlatmasının yetersiz olması.
* Havalandırma ızgaralarından sıcak üfleme sırasında malzeme genleşme sesi ( çat-çut ) geliyor.