MAİS'den Auto Show 2012 İstanbul Fuarına 30 kişilik davetiye.

Yok agam beya.... iş güç sorun çok, vakit yok...millet kış gelmeden düğün nişan basıyo...:cool:
yakında 1.6.dci.130.ps.320.nm.. motor koyarsalar Dustere... o zaman yandım yani... :berbatıslık

Ben bugün gittim Ayrıca Toyota dan da bir adet bilet geldi iyne gideceğim :)

Ben bugün gittim Ayrıca Toyota dan da bir adet bilet geldi iyne gideceğim :)
Pazar günü gel işte...:)

evren abi bugün beni aramıstı şimdi arıyorm ulasamıyorum benide yazarmısın abi

benımde gelme ihtimalim var sabah evren abiyle görüşüp yer varsa aracta geleceğim

listede ismim var ama benim gelme durumum muallaktaydı. sonuç olarak maalesef gelemiyorum.
şimdiden katılacak üyelere güzel zaman geçirmelerini diliyorum. bol bol resim çekin, hem sarışınları hem esmerleri :D

listede ismim var ama benim gelme durumum muallaktaydı. sonuç olarak maalesef gelemiyorum.
şimdiden katılacak üyelere güzel zaman geçirmelerini diliyorum. bol bol resim çekin, hem sarışınları hem esmerleri :D
yarın evren abıye ulaşmam lazım bende sana sorayım diyodum aracta yer varmı diye yada kaç araba gitcek diye senin işde yalan oldu demek hayırlısı olsun

mustafa abi eger ogleden sonra ise babamla beni yazabilirsin.dersane cıkısı direk gelirim tuyapa

bu haftasonu gelmem biraz sıkıntı ben davetiyemi alıp sonrdan diger haftaiçi gidebilirmiyim varmı ole bir imkan

Geri