Mahallem de olan inanılmaz olay

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şahsen düşüncem Doğmuş bebeği bi yere atmaya giderken düşürdüler kucagından.
Öyle doğma ihtimali sıfır. önce suyu gelecek peşine cocuk kordon mordon uzun iş :)

Doğum bu kadar kolaymıymış,nasıl bir anne bu anlamadım,yanındaki dingillerde o bebeğin kaldırımda yatmasına nasıl müsade edip çekip gittiler anlam veremedim,vatandaşlar olmasa kedi köpek yerdi zavallı yavruyu...

ALlah Allah

esh9988_1.jpg

​Bu görüntü o görüntü olmasın?????????

Ordaki kadın 16 yaşında olamaz ..

Suyu kanı kaldırımdaydı zaten ayakta doğurup doğurmaması mesele değil mesele insanlığın ne hale geldiği...!!!
Özkan sen mahmutbeyde misin ben oralara yıllarca oturdum...:)
evet abi mahmutbey sanai mah. ışıkların orda işyerim var

alla allaaa ne acayip bir durum çözemedim şimdi...yürürken pat diye düşüyor bebek böyle birşey olabilirmi?

Bu nasıl bir olay ya? Gerçek olmamasını ümit ederek izledim ama sanırım gerçek. Allah bildiği gibi yapsın böyle insan müsvettelerini. :pislikArkalarına bakmadan gittiler. Kürtaj denen birşey var. Nasıl cahil va cani bir toplum olduk biz. Allah sonumuzu hayır etsin.

eskiden kadınlar tarlada doğum yapardı iş güç peşinde iken hastane şu bu nerdeeee. doğum gerçek olabilir ama insanlarda vicdan kalmamış ne olursa olsun kimin olursa olsun zavallı hiçbir günahı olmayan bebeği orada bırakmak insan işi değil yazıklar olsun

Geri