- M.İMREN Photoworks*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FzCoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel fotograflar fakat birşey sorucam s2000 cupra subaru falan bu organizasyonu kim yaptı bursada?

Güzel kareler, ellerine sağlık :)

emeğine sağlık kardesim güzel kareler

Mustafa benim arabanında amatör çekimlerini yapsana...:D

çok güzel kareler , abi bunlar amatörse biz çömeziz :)

herkeze teşekkürler @speedman ahh emmi ahh Bursada olsan ne fotolar çekerz istanbula gelince sözüm olsun qw

güzel fotograflar fakat birşey sorucam s2000 cupra subaru falan bu organizasyonu kim yaptı bursada?

Dream car turkey die bi grup facede Türkiyedeki nadir bulunan araçlar sayfası war onların kurucusu Bursaya geldi buluşma yapmak istedikleirni söyldiler Bursada tanıdığım bi abilerm war onlar topladılar çewresindeki araçları s2000 cupra (300hp stage2 li ) porsche cayens cip :) 207 lemans megane RS clio RS miafori 2,0 turbo (250hp) Subaru WRX falan sağlam bi buluşma oldu olcağıda belliydi benide çağırdırlar fotoğrafçı olarak bende katıldım isteyen olursa facede buluşmanın detaylı fotoğrafları war :eyv

valla bunlar amatörse biz zır cahiliz :) ellerine sağlık çok güzel resimler :eyv

Dream car turkey die bi grup facede Türkiyedeki nadir bulunan araçlar sayfası war onların kurucusu Bursaya geldi buluşma yapmak istedikleirni söyldiler Bursada tanıdığım bi abilerm war onlar topladılar çewresindeki araçları s2000 cupra (300hp stage2 li ) porsche cayens cip :) 207 lemans megane RS clio RS miafori 2,0 turbo (250hp) Subaru WRX falan sağlam bi buluşma oldu olcağıda belliydi benide çağırdırlar fotoğrafçı olarak bende katıldım isteyen olursa facede buluşmanın detaylı fotoğrafları war :eyv

cok sagol acıklaman için :) bi facebook hesabım olmadıgı için bu dediklerini takip etme sansım olmuyor,ama acıklaman için teşekkür ederim,bu arada yeri değil ama yasın kaç? bide makina olarak nedir?

Son düzenleme:
Makine gerçekten iyi gibi görünüyor.

Geri