- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayberk'in coupe düz vites, sadece Yiğit'te var otomatik ama Yiğit'te düz vites al diyecektir...coupeciler genelde gececi ,birde başlığı iyi atman lazım bakmaları için.istersen ayberk arkadaşımıza özelden bir sor onunki otomatik ama benim fikrimde manuelden yana ,spor araba dedinmi manuel olmalı..
abi fiyatta anlaşıldı gibi babam öğretmen 19 mayıs nedeni ile cuma günü bakılacaktı bel altı boya ama kaza kesinlikle yok diyor ikisindedearacı yakından gördünmü resimlerde kötü araç yok,bana komşu bu araç ben görmedim ama istersen bakarız bir. ama otomatik alma derim ben...
abi hep bana bunu dediler ama biz teldeki söylenenlere hep güveniyoruz inş dedikleri gibidirkardeşim sen coupe istiyorsan arkadaşlar zaten tr deki bütün coupeleri biliyorlar temiz birtane bulunur ama resimlere bakıp aldanma mert arkadaşımız nerdeyse türkiyeyi gezecekti resimler yüzünden ..
burda yetkili servis tanıdıklarımız çok eğer istersen baktırırızda,arkadaşlardan nelere dikkat etemen gerektiğini öğren bence . bazı parçaları çalışmıyor ise sıkıntı olduunu biliyorum.
abi hep bana bunu dediler ama biz teldeki söylenenlere hep güveniyoruz inş dedikleri gibidir
çok sağol abi ilgin için 190 tane coupe ilanı var 16v aramadığımız kalmadı yani resimlere göre seçip aramadık abikardeşim sen coupe istiyorsan arkadaşlar zaten tr deki bütün coupeleri biliyorlar temiz birtane bulunur ama resimlere bakıp aldanma mert arkadaşımız nerdeyse türkiyeyi gezecekti resimler yüzünden ..
burda yetkili servis tanıdıklarımız çok eğer istersen baktırırızda,arkadaşlardan nelere dikkat etemen gerektiğini öğren bence . bazı parçaları çalışmıyor ise sıkıntı olduunu biliyorum.