- Konuyu Başlatan
sağolasın abihayırlı olsun güle güle kullanın :evy
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolasın abihayırlı olsun güle güle kullanın :evy
kardeşim ben jant lastikci değilim anlamam ama şuan kullanıyorum gayete memnunum lastikler olsun jant olsun temiz sen bileceksindiger jantlara kaç kuruş isticen
ticarette kanun bellidir Satıcı Fiyat verir malının değerini söyler alıcı da bi fiyat verir pazarlıkla ortası bulunur o adama kalsa 200-de der 300 dekardeşim ben jant lastikci değilim anlamam ama şuan kullanıyorum gayete memnunum lastikler olsun jant olsun temiz sen bileceksin
aynı şeyi sanada dedim gökhan 3ün 5in lafını yapmam ama değeri neyse onu verin yeterticarette kanun bellidir Satıcı Fiyat verir malının değerini söyler alıcı da bi fiyat verir pazarlıkla ortası bulunur o adama kalsa 200-de der 300 de
tamam kardeşim sert yapma maksat muhabbet olsun diye demiştimkardeşim ben jant lastikci değilim anlamam ama şuan kullanıyorum gayete memnunum lastikler olsun jant olsun temiz sen bileceksin
sağolasın semih abi aranan kan bulundu cümlemizin tekerine taş deymesin inş.aranan kan bulunmuş. güle güle kullan kardeşim. jantlarına daş değmeye