Lütfen yardım. Su eksiltiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rftnlsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rftnlsy

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 98 model enjeksiyonu rne 50 km yolda 1 litre su eksilrmeye başladı sizce ne olabilir ne yapmalıyım... kafamı cok meşgul etmeye başladı. . Teşekkür ederim şimdiden

Arkadaşlar aracım 98 model enjeksiyonu rne 50 km yolda 1 litre su eksilrmeye başladı sizce ne olabilir ne yapmalıyım... kafamı cok meşgul etmeye başladı. . Teşekkür ederim şimdiden
Kalorifer peteği delinmiş olabilir conta yakmış da olabilir belki de genleşme tankı kapağı bozuktur

Genleşme tankı dediğiniz su Bidon u ise yeni değiştirdim kapagı. . Peki conta yanıksa başka ne gibi belirtileri olabilir

Dikkat ettim aracın altına bi yerden su damlayor motorun arka tarafından sizce ne olabilir

Dikkat ettim aracın altına bi yerden su damlayor motorun arka tarafından sizce ne olabilir
Su hortumlarinin birinde kaçak var herhalde ustaya gösterin kaçağı bulur sorunlu parçayı değişir sistemin havasını alır aracınızı teslim eder .

Su hortumlarinin birinde kaçak var herhalde ustaya gösterin kaçağı bulur sorunlu parçayı değişir sistemin havasını alır aracınızı teslim eder .

Bu durumda conta değildir demi

Geri