lütfen yardım lpg

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grejuva8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nasıl bir sensör bu ne sensörü :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

merhaba
arkadaşlar toplam 430km yaptım bilgilerinize teşekkürler

merhaba
arkadaşlar toplam 430km yaptım bilgilerinize

sıkıntı olunca forum a yazıp çözüm bulayim ama ben bilgi vermeye niye uğraşayim.!!

Aliozd
37 litre lpg şehir içi ortalama hız 70/80 km

user-online.png

:) Şunu gördüm ki LPG ve yakıt hesaplama işi hemen hemen her yerde aynı :) arkadaşlar şimdi aracı da sıralı sistem olan arkadaşlar sizin araçlarınız ısınana kadar belli bir km yapmak zorunda bunu da ben LPG ile şu kadar gittim demek yanlış olur. Araç hemen ısınsa bile en az misal 200 Metre gider oda sıcak hava da :) LPG zaten %50 tasarruf sağlamaz sağlayacağı oran %40 dır. Yok benim aracın şu kadar yakıyor yok benim aracım şu kadar gidiyor işi sallama düzen başkada bir şey değil. Çünkü LPG firmaları bile adamlar %40 diyor ki bizim insanımız maşallah %60 çıkarıyor bu rakamı :) mümkün değil ama işte...

Diğer bir konu ise silindir hacmi büyük araçlar bu araçlar çok yakar falan filan söz konusu dahi değil. Silindir hacmi büyük araç silindir hacmi küçük araçdan her zaman daha avantajlıdır küçük araç ilk kalkış sırasında yarım gaz geçer iken büyük aracın gaz pedalına dokunmak yeter de artar bile.

:) Şunu gördüm ki LPG ve yakıt hesaplama işi hemen hemen her yerde aynı :) arkadaşlar şimdi aracı da sıralı sistem olan arkadaşlar sizin araçlarınız ısınana kadar belli bir ..
Diğer bir konu ise silindir hacmi büyük araçlar bu araçlar çok yakar falan filan söz konusu dahi değil. Silindir hacmi büyük araç silindir hacmi küçük araçdan her zaman daha avantajlıdır küçük araç ilk kalkış sırasında yarım gaz geçer iken büyük aracın gaz pedalına dokunmak yeter de artar bile.

bravo.. bana sehirici disi farketmez gercek ya da fabrika verisi farketmez 0.9 gibi kucuk hacimli bir aractan az yakan 3 litre motorlu bir arac gosterebilir misiniz?

21 lt lpg ile 150 km gitmişim [emoji849] ilginç. Normalde 25 krş yakardım ama bu defa 28 yakmış hayırdır inş:)
Not: ilk çalışmalarda 300-400 mt. Benzinde gidiyorum, 2 km kafadan düştüm

21 lt lpg ile 150 km gitmişim [emoji849] ilginç. Normalde 25 krş yakardım ama bu defa 28 yakmış hayırdır inş:)
Not: ilk çalışmalarda 300-400 mt. Benzinde gidiyorum, 2 km kafadan düştüm

Bu durum yakıt aldığınız yerle de alakadar bir durumdur. Misal ben Ankara dayım gaz 1.79 a kadar var özellikle ticari araçların aldığı yeri tercih ediyorum daha önce ucuz olan bir kaç yerden gaz aldım ama araç resmen gazı sanki içti sonradan dedim şekilde almaya başladım.

Geri