Lütfen yardim kisa farim yanmiyor.

Genelde hos karsilamazlar .cunku en iyi bilen kendileri olmak isterler ve 1 dk.da is cozulurse fazla para istemeye yuzleri olmayacagindan islerine pek gelmez.yani böyle bir tamirciye ben rastlayamadim.tamirci aracin kitapciginda motorun yag kapaditesi 4.6 litre filtre dahil yazmasina ragmen onca muhendisligi bilgiyi çöpe atip "biz bunlara 5 litre koyuyoruz " gibi sacma uygulama yapabiliyor.kendiniz denemeniz ya da bir yakininiza denetmeniz lazim .bu sitedeki bircok kisinin neden arizalarini kendileri tespit edip gidermeye calistiklarini anlamisinizdir.
Cok tesekkurler arkadaslar hepinize sadece 40 lira vererek sorunumu çözen bi elektirikci buldum 🤗

Iyi olmus gecmis olsun.

Cok tesekkurler arkadaslar hepinize sadece 40 lira vererek sorunumu çözen bi elektirikci buldum 🤗

mrb...nasıl çözüldü sorun

geçmiş olsun o zaman.

Merhabalar , bende de aynı sorun mevcuttu.Kısa yanmıyor , uzun ve diğerlerinde sorun yoktu. Wd-40 alıp far kolunun girişinden sıktım sorun çözülmüş oldu.Elektrikçiye gittim 460 Tl orjinal için fiyat verdi.Herhangi bir sorun çıkarırsa tekrar yazarım.

Geri