Lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olsun megane 2 1800-2500 devir arası ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enkaz01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araca yanlışlıkla dizel yağı konulmuş olabilir ondan dolayı ses yapmaya başlamış olabilir egzantrik dişlisi olabileceğinden yüksek derece şüpheliyim. ist içerisindeysen yardımcı olurum sana.

Hocam bende dizel yağı konmadı daha önce konulmuşsa bilemem.istambulda değilim.ses çok inceden dikiş makinası çalılır gibi bir ses çok iyi dinlemezsen duyamıyorsun.Bir sürü ustaya götürdüm.segman vuruyor diyen odu biyel kolu yatağı vuruyor diyen oldu.subap sesi diyen oldu.itici sesi diyen oldu aracın performansında herhangibir sıkıntı yok.ayrıca birşey daha farketttim 3-4 gün binmeyince arabayı ilk çalıştırmada egzosdan 5-6 sn duman geliyor sonra kesiyor bu normalmi dumanın rengini anlayamıyorum.

yetkili serviste bi makinaya bağlatmanda fayda var.

Hocam bende dizel yağı konmadı daha önce konulmuşsa bilemem.istambulda değilim.ses çok inceden dikiş makinası çalılır gibi bir ses çok iyi dinlemezsen duyamıyorsun.Bir sürü ustaya götürdüm.segman vuruyor diyen odu biyel kolu yatağı vuruyor diyen oldu.subap sesi diyen oldu.itici sesi diyen oldu aracın performansında herhangibir sıkıntı yok.ayrıca birşey daha farketttim 3-4 gün binmeyince arabayı ilk çalıştırmada egzosdan 5-6 sn duman geliyor sonra kesiyor bu normalmi dumanın rengini anlayamıyorum.
Beyaz duman gelmesinden bişey olmaz. Su eksiltmesi falan yoksa hiç bişey olmaz.

bende de aynı sorun debriaj balatası bittiğinden dolayı olduğunu düşünüyorum

Geri