Lütfen takip mesafesini koruyalım...

Dilekleriniz için teşekür ederim.Allah kimseye yaşatmasın.
Aslında site ye girildiğinde önce trafik kurallarıyla ilgili tam ekran bir uyarı çıksa sonra siteye girilse ve forum anasayfası başlığına trafik kurallarıyla ilgili flash bir çalışma yerleştirilse iyi olmazmı?Birde trafik kazaları ile ilgili bir bölüm açılsa ders olsun babında..Bunu bir öneri olarak sunuyorum..

Abi geçmiş olsun , ALLAH beterinden sakinsin .. :( :(

Geçmiş olsun . Siz her ne kadar takip mesafesini korusanız da trafiğin diğer unsurları kurallara uymaya bilir .

Geçmiş olsun . Siz her ne kadar takip mesafesini korusanız da trafiğin diğer unsurları kurallara uymaya bilir .
Teşekür ederim.Bu olay hepimizin başına geliyordur..Önündeki araca ne kadar mesafe koymak istesen arkadandaki araç sollamaya çıkıp önündeki araçla arana girer ve o kadar takip mesafesini düşürür.
Sanki o mesafeyi onun için açmışız gibi...

Geçmiş olsun allah beterinden seni ve aileni korusun

geçmiş olsun kardeşim çok şükür ucuz atlatmışsın RABBİM herkesi korusun trafik magandaları çok malesef gerçekten dikkatli olmak gerekiyor

Geçmiş olsun öncelikle
Aynı korku bendede var. Hep bakarım beni arkadan darladıkları zaman iki fren yaparım bakarım hemen arayı açti yer verip yolu ona veririm

Bazı sivrizekalı şoförler bizim araçlar eski diye kıçımızın dibine kadar giriyor. Ne zaman böyle bir dingil görsem ya sağa yanaşıp yavaşlıyorum yada köklüyorum gazı havasını alıyor. Malesef araç kullanmayı bilen bilmeyen herkez ehliyet alıyor...

geçmiş olsun abi.

Geri