Sizinkine benzer bir durum özellikle Cenk Bey 'in uç çıkarma çözümünü burada gösteriyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hcam teşekkürler ilgi ve alakanız için. bu videoda izlediğim olay sanki bana biraz kaba gibi geldi benim yaptğım durum biraz daha kibar ve ayrıca benim aracımın kalorifer yeri bu kadar basit olmadığı için belki de o şekilde yapmam daha iyi oldu... ben ise aynısı gibi rezistansın arka kapağını açıp arkasında yanmış olan 2 ucun dibindeki lehim yerine direk olarak 2 kalın kablo lehim yaptım... ve o çıkarmış olduğum rezistans kapağından 2 delik açarak kabloları çıkarıp rezistansa gelen kablonun ucundaki sokette karşılık gelen kabloyu kemeden küçük bir kısım sıyırarak o çıkarttığım kablo uçlarını o sıyırdığım kablo ile bağlantı yaptım... sanki daha kolay gibi geldi bana...Sizinkine benzer bir durum özellikle Cenk Bey 'in uç çıkarma çözümünü burada gösteriyorlar.
Ben teşekkür ederim bilen ve bilmeyen arkadaşların yardımlarıyla sorunumuz çözdük çok şükür... arkadaşlar kaloriferiniz hala çalışıyorsa buna şükredin... çünkü gerçekten insanı çok zor durumda bırakıyor araç kullanırken...50 tl gayet iyi bence. Sizin yaptığınızda iyi tabiki soket karşılığında sıyırıp bağlantı yaptığınız kablolarda problem yoksa hiç bir sıkıntı olmaz. Çalıştığına görede kablolar sağlam. Burada uyguladığınız çözümü de detaylı anlattığınız için teşekkürler.
EVET hallettik çok şükür... Şu kış zamanında zor da olsa atlattık... tabi size ayrıca teşekkür ederim... Arıza tahmininizin olduğu yerdeydi... yoksa ustanın istediğiyle 400 küsür lira para harcayıp komple sistem yapılacaktı kalorifer motoru hariç... İlgilenen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler...Arızanızı halletmişiniz geçmiş olsun