lütfen acil yardım! megane 1.5 dCi hb 2004 almak istiyorum.. ilana bakar misiniz?

4 ay once 2006 1.5 dizel aldim 200.000 km de allah nazardan saklasin daha tamircinin t sini gormedim lakin almadan once 2 cok iyi ustaya baktirdim ustanin bir tanesi amcam kisaca motorunda mekanigini iyice goster .yukarida arkadaslar km de bahsetmiş ama arac 12 yasinda bunu unutmasinlar neyse hakkinda hayırlısı tek tavsiyem cok iyi baktir aracina.2016 sifir arac alip sıkıntılarını burada paylasan kisileri görmüşsünüzdür umarim şansınız yaver gider

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekten yorumlarınıza ve ilginize çok teşekkür ederim. İzmiri bilen varsa 1. Sanayi sitesinde bir eksper var işini iyi yapan. Adamlar da şansa tanıdık çıktı bir abinin selamıyla gideceğim iyice batıracağım açıkçası. Aracın sahibi arabayı alalı bir sene olmuş 200binde almış ve araç sahibi manisada çalıştığı için izmir-manisa arası kullanmış çok fazla bu nedenle 50bin yol yapmış bir senede ve tek sorun rot başlarını degistirdim dedi 5binde bir hava filtresi için gidiyorum ve 10 bin bakımlarını da yaptırdım su ana kadar enjektör sorunu hiç yaşamadım dedi. Zaten sorun olsa eksperde çıkar kardeşim istediğin yere götür göster benim için farketmez dedi ben aslında arabamı çok seviyorum ancak düğün için satacağım dedi. Nasipse çarşamba günü ekspere sokacağım arabayı ve iyice baktiracagim . bu arada sunroof 4 teker değişimi lazimmis bunlardan dolayı fiyat düşürmesini isteyeceğim 25 lira vermeyi düşünmüyorum direkt çünkü masrafı var açıkçası.

Gerçekten yorumlarınıza ve ilginize çok teşekkür ederim. İzmiri bilen varsa 1. Sanayi sitesinde bir eksper var işini iyi yapan. Adamlar da şansa tanıdık çıktı bir abinin selamıyla gideceğim iyice batıracağım açıkçası. Aracın sahibi arabayı alalı bir sene olmuş 200binde almış ve araç sahibi manisada çalıştığı için izmir-manisa arası kullanmış çok fazla bu nedenle 50bin yol yapmış bir senede ve tek sorun rot başlarını degistirdim dedi 5binde bir hava filtresi için gidiyorum ve 10 bin bakımlarını da yaptırdım su ana kadar enjektör sorunu hiç yaşamadım dedi. Zaten sorun olsa eksperde çıkar kardeşim istediğin yere götür göster benim için farketmez dedi ben aslında arabamı çok seviyorum ancak düğün için satacağım dedi. Nasipse çarşamba günü ekspere sokacağım arabayı ve iyice baktiracagim . bu arada sunroof 4 teker değişimi lazimmis bunlardan dolayı fiyat düşürmesini isteyeceğim 25 lira vermeyi düşünmüyorum direkt çünkü masrafı var açıkçası.
Pazarlik tabiki yap . Acele etme umarim en kisa zamanda aracini bulursun

LG-H525 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizce pazarlık konusunu nasıl yapmalıyım eğer alacak olursam? Yani 23.5 iyi midir falan?

Sizce pazarlık konusunu nasıl yapmalıyım eğer alacak olursam? Yani 23.5 iyi midir falan?
sen dırek 22 ver hocam pazarlık devam ederken en son 23 dersın baktın olmuyo ozaman bastırrsın 23 bucuk dersın verebılcem son rakam bu eger sende tamam dersen en son 23 bucuk dersın

Expere götürmeden önce hasar kaydı için plakasını 5664 mesaj yollayın eğer ağır hasarı varsa hiç bulaşmayın ufak tefek hasar kayıtları önemli değil. Aracın jantları değişmiş arka megane yazısı yok kapı sacı değişti diyor.

Bu modellerde ne kadar çok özellik o kadar çok patlamaya hazır bomba. Öğrencisiniz gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama dizel motor giderse 6.000 - 7.000 TL ye yenileniyor.

Valla açıkçası benim de en korktuğum konu motor. İki tane hasar kaydı var zaten biri 500 diğeri 400 yada 300 falandı. Zaten yarın akşam 7de ekspere sokacağız aracı izmirde yaşıyorum 1. Sanayide tanıdık bir eksper var ona göstereceğiz zaten motorda ya da enjektör de sorun varsa çıkar diye düşünüyorum

Pazarlık konusunda da dediginiz gibi yaparım umarım iyidir çünkü çok heveslendim bu araba için.

valla açıkçası benim de en korktuğum konu motor. Iki tane hasar kaydı var zaten biri 500 diğeri 400 yada 300 falandı. Zaten yarın akşam 7de ekspere sokacağız aracı izmirde yaşıyorum 1. Sanayide tanıdık bir eksper var ona göstereceğiz zaten motorda ya da enjektör de sorun varsa çıkar diye düşünüyorum
5664 de fazla güvenme yaşi itibari ile araç zaten sürekli kasko olmamiştir varsa kazasi kasko dişi yapilmiştir ki buda 5664 de gözükmez. Kapi saci değişmesi hikaye kapi değişmiştir .zaten expertiz de değişenler belli olur pazarlik konusuna gelince unutma bu piyasadki tek araç değil araci çok beğendiğini hissetirirsen zaten adam indirim fazla yapmaz

Teşekkür ederim ona da dikkat ederim

Geri