LPG'li Megane Coupe Yol Bilgisayarı ve Benzin Işığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efesec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu test modu yapsam bir zararı olur mu ? Ney yapıyor bu test mod ?

Bu test modu yapsam bir zararı olur mu ? Ney yapıyor bu test mod ?

hiç bir zararı yok. esasında yol bilgisayarını sıfırılıyor. ayrıca, kadrandaki ibrelerin tam olarak çalışıp, çalışmadığını tespit etmeye yarıyor. bu işlem başladığında, yol bilgisayarı ekranındaki tüm haneler 888888 şekline görünür ve tüm ibreler fasılalı olarak sona kadar çıkar ve iner (sürekli olarak ve ta ki sen kontagı kapatıncaya veya km sıfırlmaya basıncaya kadar).

daha once bu işlemi yapmamış arkadaşlar için detaylıca yazdım, korkmayın :D

hiç bir zararı yok. esasında yol bilgisayarını sıfırılıyor. ayrıca, kadrandaki ibrelerin tam olarak çalışıp, çalışmadığını tespit etmeye yarıyor. bu işlem başladığında, yol bilgisayarı ekranındaki tüm haneler 888888 şekline görünür ve tüm ibreler fasılalı olarak sona kadar çıkar ve iner (sürekli olarak ve ta ki sen kontagı kapatıncaya veya km sıfırlmaya basıncaya kadar).

daha once bu işlemi yapmamış arkadaşlar için detaylıca yazdım, korkmayın :D

Çok sağolun yaptım ve düzeldi bakalım dediğiniz gibi tekrarlayacak mı?

Forumlar çok bilgi veriyor araçla ilgili bazen tamircinin yanında bile havamız oluyor.

dünde kapıları kapatma düğmesi ile ilgili bilgi almıştım aracımda denedim oldu. mükemmel bir şey bakalım daha neler öğreneceğiz.

Çok sağolun yaptım ve düzeldi bakalım dediğiniz gibi tekrarlayacak mı?

Forumlar çok bilgi veriyor araçla ilgili bazen tamircinin yanında bile havamız oluyor.

dünde kapıları kapatma düğmesi ile ilgili bilgi almıştım aracımda denedim oldu. mükemmel bir şey bakalım daha neler öğreneceğiz.

rica ederim :eyv

maalesef ki lpg'de kullandığın sürece tekrarlayacak :)

otomatik kapı kilitleme sistemini aktif ve pasif hale getirmekten bahsediyorsun sanırım.. :)

rica ederim :eyv

maalesef ki lpg'de kullandığın sürece tekrarlayacak :)

otomatik kapı kilitleme sistemini aktif ve pasif hale getirmekten bahsediyorsun sanırım.. :)
o bilgiyi bende ogrenebılırmıyım acaba :D

o bilgiyi bende ogrenebılırmıyım acaba :D

göğüste ki kapı kilit butonuna 'bip' sesi duyuncaya kadar basılı tut. otomatik kapı kilit sistemi aktifse 'pasif' olur, pasifse 'aktif' :eyv

tesekkür ler . Bu kılıt hızlanınca kapanan kılıtımı aktıf eder yoksa aracı kıtlemeyı unuttugumuzda kendılıgınden cam ve kapıları kapatma gıbı bır ozellıgıde varmı ?
göğüste ki kapı kilit butonuna 'bip' sesi duyuncaya kadar basılı tut. otomatik kapı kilit sistemi aktifse 'pasif' olur, pasifse 'aktif' :eyv

Geri