abi senin araç fazla yakıyo şehir dışı 19 kuruş benimki
eyvallahta sen kaç devir saati bozabildin Melih'cim şehirdışı dediysekhehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi senin araç fazla yakıyo şehir dışı 19 kuruş benimki
Gerekli ayarları yaptırmışız galiba?Makinaya girdimi araç o ayar epey bir etkiliyor,karbüratörde çok önemli broadwaycı bir arkadaş iyi bir usta sayesinde karbüratöre yapılan bakım+ayar sonrasında epey bir düşürmüştü ortalamayı,elbette bujiler vs gibi etkenlerde sıralanıp gidiyor ama baştada dediğim gibi bende şehiriçi olayı yok yani kırmızıda bile beklemiyorum artık sen düşün belkide değerli dostların dediği gibi normal değerlerdir
22 24 krş yaktığında 170 180 yapıyom öyle yakıyo
Abi herşeyi yeni . Bugün ayarı yaptıralı 1 hafta olacak . Değişimler bakımlar bütün olaylar tam . Büyüklerimin dediği gibi kullanıp bakıcam . İnşallah bu konuda yardımcı olmuş olursunuz bana . Valla her direksiyona oturduğumda gaz aldığımda allah razı olsun dicem size
Birşey daha sorucam . Aracın arkasında yazan Spring yazısını sorunsuz nasıl sökerim ? Çok eski yazı okunmuyor yenisini bastırmayı düşünüyorum . Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?
Valla benim Flashta tırnaklı onlar ince bir tornavidayla halletmiştim yenileri gerçekten harika duruyorlarqwYenisini bastırmak niyeki?3kuruşa satılıyor onlar?Yani Flash varsa Springte vardır diye tahmin ediyorum
Yok abi bu yapışkan olduğu için söylüyorum . Bildiğin yapıştırmışlar yani . Tornavidayla girersek çizilir ya .
Maket bıçağıyla ince bir çalışma söker onu o zaman
Daha iyi bir yöntemi yokmudur acaba
Benim aklımda olan bunlar valla